Hvor å Sjekk strømstyrken Produksjonen av en dynamo

The dynamo på bilen din er en viktig del av det elektriske anlegget. Hvis dynamoen ikke fungerer som den skal, vil det ikke lade batteriet, slik at den raskt dø. Testing av strømstyrken utgang er en god måte å finne din dynamo ytelse. Mange auto deler butikker vil teste dynamo gratis. Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig for deg, kan du teste det selv med en strømstyrke meter. Du trenger
spenning meter eller multimeter
Amperage meter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bilens panser. For sikkerhets skyld er det lurt o la bilen av før du starter er det nødvendig for testen.
2

Koble ledningene til et voltmeter eller multimeter til batteripolene. Måleren skal indikere en spenning på 12.6 til 12.8 volt. Hvis spenningen på batteriet er ikke innenfor dette området, kan det hende du må endre batteriet.
3

Start bilen og la den gå på tomgang. Avlesningen på måleren skal øke til mellom 13,6 og 14,3 volt. Hvis den ikke gjør det, er dette et tegn på at dynamoen må byttes ut.
4

Slå av bilen og koble spenning meter.
5

Koble en strømstyrken meter til bilens batteri og slå av motoren igjen.
6

Rus motoren til ca 1200 rpm og ta målinger fra strømstyrken meter. På 1200 rpm, bør dynamoen har en strømstyrke utgang som er bare lavere enn det er strømstyrken vurdering. En 90-amp dynamo bør ha en effekt på 87-89 ampere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65978.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer