Check Engine lyset kom på etter at jeg fylte min 2003 Subaru Legacy opp med gass

Subaru krav til berømmelse var sin beslutning om å produsere en personbil som var utelukkende firehjulsdrift. Sammen med sin rally-race avledet motor, fikk Legacy popularitet for pålitelighet, kostnader og sikkerhet i sin klasse. Den 2003 Legacy kombinerer en slank, aerodynamisk utseende med disse funksjonene, og ble produsert som en vogn og en sedan. Blant de vanligste klagene med denne bilen er det ofte opplyst check engine lys. Etter Fueling

Selv om en liten prosentandel av 2003 Legacy modell linje hadde betydelige problemer med motoren som involverer topplokk pakninger, er utseendet på check engine lys etter drivstoff vanligvis et resultat av en løs gasskappe. For å finne ut om dette er problemet, stramme hetten godt etter å fyre opp under bilen og se om lyset går av.
Forklaring

Når motorkontrollmodulen (ECM ) gjenkjenner en feil med en eller flere av utslipp kontroll enheter, slår motoren lys på å advare føreren av funksjonsfeil. Kjøring med gasskappe løsnet øker utslippene, og ECM sender ut advarselen. Selv om dette ikke skade bilen eller endre sin ytelse, er det skadelig for miljøet og bør rettes opp.
Check engine lys Variasjoner

En jevn gult lys, i tilfelle av kontrollampen for motor, oppmuntrer driverne å fortsette med forsiktighet. Hvis lyset begynner å blinke, er dette en indikasjon for å stoppe kjøring bilen og få det sjekket umiddelbart. Mens en løs gasskappe kan starte problemet, kan check engine lyset også være en indikasjon på at katalysatoren er sviktende eller topplokk pakninger er sviktende. Svikt i disse systemene kan føre til at bilen ikke fungere skikkelig hvis venstre ukontrollert.
Lyset stående
p Hvis lyset står på selv etter å stramme gasskappe, overvåkningssystemet kan trenge å bli tilbakestilt av en mekaniker. Tømme koden programmert inn i ECM må gjøres av en fagperson med spesialisert datautstyr. Hvis lyset er tilbake etter noen uker eller måneder, og du har vært stramme gasskappe riktig, kan det være på tide å vurdere å ha i dybden diagnosen som er utført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68557.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer