Hvordan Test for Electric Power Window Problemer i en Chevy Malibu

De elektriske vinduene i din Chevy Malibu er en del av et system med brytere på hvert vindu , en motor og regulator på hvert vindu og en master kontroll panel ved førerens posisjon. Det finnes også en rekke av sikringer og releer for å beskytte de viktigste komponentene mot skade. Feilsøking er et spørsmål om prøving og eliminering . Du trenger
12v test lys
Kontinuitet tester
døren panel flytting verktøyet
Skrutrekkersett
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk at tenningen er på og førerens panel lock -out -bryteren er ikke forlovet . Sjekk sikringen panelet for å kontrollere at sikringen er intakt . Hvis vinduet fungerer fra førerens kontroll panel går til døren testing trinn. Hvis verken bakrute fungerer, sjekk bakvinduet lockout bryteren for kontinuitet .
2

Bruk 12v test lys for å kontrollere at strømmen er nå vinduet betjeningsbryter ved å koble tester klippet til en fast grunn og rørende sonden til ledningen. Bruk kontinuitet tester for å sjekke bryteren for åpen krets ved å koble ledningene over bryteren terminaler.
3 p Hvis bryteren er på og fungerer som den skal , kan du bruke døren panel flytting verktøyet å sjekke ledningene inne dørpanelet og strømmen fra bryteren til motoren. Hvis det er strøm til motoren , må du erstatte det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66908.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer