Hvordan Test en motor Coil

Automotive tenningen sløyfer fungere som miniatyr transformatorer som øker 12 volt til flere tusen for det formål å tenne tennpluggene. Uten en tennspole, vil gnisten inne i sylinderen ikke har tilstrekkelig spenning til å tenne drivstoffet blanding for forbrenning. Bestående av primær og sekundær viklingene, noen spoler fyre alle sylindrene gjennom en enhet, mens andre design innlemme bruk av enkle spoler for hver sylinder eller en spiral for to sylindere. Enkelt enhet spoler rutinemessig har jakke kjerner fylt med olje for å redusere varmen. Når en spole blir defekt, kan det gi feiltenning i motoren eller hindre motoren i gang. Du trenger
Eiers reparere manuell
kode skanner
Trouble kode bok
Ohmmeter
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Sett bilen i park eller nøytral med i nødbremsen sett. Løft panseret. Koble den negative batterikabelen. Identifisere hvilken type spole kjøretøyet har ved å henvise til brukerhåndboken. Koblet til spolen vil være en høy spenning, plug-lignende wire, noe som vil føre til en cap eller en enkeltperson tennplugg. Undersøk enkelt enhet coil, hvis du har denne designen, for en oljefilm eller oljelekkasje på spolen. Hvis spolen casing ser deformert (oppsvulmet) eller har en oljelekkasje, må den skiftes ut.
2

Koble den negative kabelen med en socket og skiftenøkkel. Koble en kode skanner til bilens inngang under dashbordet hvis du har 1996 eller nyere motor med en OBDII (flere spiral pakker) tenningssystem. Start motoren og se etter en P030X kode, der "X" representerer en defekt spole på et bestemt sylinderplass. Enhver slik kode vil indikere en kort eller knekke inne i spolen.
3

Koble batterikablene. Bruk en 10 mega-ohm impedans ohmmeter for å sjekke coil. Vri tenningsnøkkelen til "på"-posisjon. Plasser ohmmeter rød (positiv) ledningen til "+" (positiv) side av spolen. Plasser den sorte (negative) ohmmeter ledningen på "-" (minus) siden av spolen og lese ohm motstand. Verdien skal være mellom 0,4 til 2,0 ohm. Se i bruksanvisningen for den nøyaktige verdien. Enhver lesing innenfor eller utenfor spesifikasjonene vil indikere dårlige primærvikling i spolen.
4

Plasser ohmmeter rød (positiv) ledningen på "+"-terminalen på spolen. Plasser svart (negativ) ledningen fra ohmmeter ned inne i spolen tårnet og lese verdien for de sekundærutviklingen. Avlesningen skal falle innenfor et område på 6000 til 15 000 ohm, men sjekk bruksanvisningen for den nøyaktige verdien. Enhver ohm lesing innenfor eller utenfor den angitte verdien vil indikere en defekt sekundær svingete krets i spolen.
5

Bruk en socket og skiftenøkkel for å fjerne individuelle spiral pakker for å teste med ohmmeter hvis kjøretøyet har dette design. Se i bruksanvisningen for pinnen plasseringen av de positive og negative sider til spolen inne i kontakten. Test spolen som du ville for en enkelt enhet spole og ta opp avlesningene.
6

Slå spolen over og undersøke undersiden for terminalen kontakter hvis de ikke vises på toppen av spolen . Test spolen med ohmmeter som i trinn 5 for single-enhet coil. Verdier utenfor eller inne av spesifikasjonene vil peke på en defekt coil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66909.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer