Slik feilsøker Engine Smoking Etter Sette drivstoff sprøytebrukere

Røyk i motoren din kan være et resultat av en rekke faktorer. Skifte injektorer er en mulig løsning til en smoking motor, men det kan være andre faktorer. Motorens radiator, eksos ventiler og forbrenningskammer er bare noen av de mulige årsakene til motoren din røyking. Feilsøking motor røyking kan være frustrerende, men det er noen generelle ledetråder som vil hjelpe deg å komme til bunns i motoren din woes. Du trenger
lommelykt
Motorkjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Observer røyken som kommer fra motoren din. Opprinnelsen til røyken er den mest nyttig hint i feilsøking på motoren. Røyk fra radiator eller reservoaret kan bety at radiatoren må byttes, eller at du har skadet en toppakning. Grå røyk fra dypt i motoren kan bety at olje glipper ut av tanken. En enkel oljeskift ville være nødvendig i dette tilfellet. Selv om du har bare erstattet drivstoff injektor, er det mulig at den nye delen var defekt, og da kan det hende du trenger en ny en.
2

Test din motor basert på hva du observert. Sjekk væskenivået i radiatoren og oljeinnhold i oljetanken. Hvis enten er lav, kan fylle den opp løse problemet.
3

Spread avis under hele motoren over natten. Hvis motoren er lekker, vil du være i stand til å diagnostisere hvor lekkasjen kommer fra. Kontrolere væskenivået i morgen. Hvis motoren din lekker væske, vil den fortsette å røyke.
4

erstatte eller reparere det lekker deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67264.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer