Bad EGR Ventil Symptomer i en CRX

For å redusere utslipp fra kjøretøy, begynte bilprodusentene i 1970 legge EGR ventiler til bilmotorer. EGR ventiler fungerer ved å innføre en liten mengde av avgasser inn i motorens forbrenningskammer, noe som bidrar til å senke temperaturen av forbrenning og redusere produksjonen av forurensende stoffer. EGR ventiler har en direkte effekt på ytelsen til en motor, og hvis de ikke klarer å fungere ordentlig, kan det føre til en rekke motor ytelsesproblemer. Dårlig Idle

Når en EGR ventil klarer å åpne eller lukke skikkelig, fungerer den som et vakuum lekkasje og endrer drivstoff-til-luft blandingsforhold. Resultatet er en drivstoff-luft ratio som ender opp med å bli for mager eller for rik, slik at motoren til feiltenning og frese på tomgangsturtall.
Redusert Fuel Economy

En dårlig EGR ventil vil ikke skikkelig regulere mengden av avgasser lagt inn i forbrenningskammeret, noe som kan ha en negativ innvirkning på hvor godt motoren brenner drivstoff. Dette kan føre til en reduksjon i samlet motorkraft som tvinger motoren til å brenne mer drivstoff for å utføre samme mengde arbeid det ville hvis EGR ventilen ikke var defekt. Bilens integrerte datamaskinen kan også merke svikt i EGR ventilen og innføre ekstra drivstoff inn i sylindrene for å kompensere, noe som resulterer i mer drivstoff brent.
Overoppheting

EGR ventiler redusere temperaturen på forbrenningsprosessen ved tilsetning av eksosgassene til drivstoff og luftblanding. Når en EGR ventil ikke blir åpnet, er ikke nok eksos lagt til, slik at forbrenningstemperaturen å stige, så vel som den generelle driftstemperatur på motoren.
Engine Knock

motor knock er forårsaket av for tidlig tenning av brennstoff og luft i forbrenningskammeret. Når en EGR ventilen ikke fungerer riktig, kan det føre til at temperaturen i forbrenningskammeret å øke, forårsaker drivstoff og luft blanding å tenne for tidlig. Resultatet er banket og pinge når motoren er plassert under belastning eller under akselerasjon.
Utslippene øke

Den primære funksjonen til EGR ventilen er å redusere produksjonen av skadelige gasser fra motoren. EGR-ventilen senkes temperaturen i forbrennings-prosessen, som i sin tur senker mengden av oksyder av nitrogen som produseres av motoren. Når en egr svikter eller virker som det skal, kan det ikke korrekt lavere forbrenningstemperaturer, noe som resulterer i en økning i nivået av oksyder av nitrogen som produseres av motoren. Disse økte nivåer er vist med økte avlesninger i løpet utslipp testing og mulig svikt i bilen å passere testing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66067.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer