Hvordan sjekke en EGR

EGR ventiler i en bil regulere forbrenningstemperaturer i motoren på en bil . Ventilen resirkulerer eksos tilbake inn i bilen , noe som gjør bilen mer energieffektive og reduserer mengden det forurenser . En defekt EGR ventil vil resultere i enten en klikke lyd i motor eller en motor stall mens den går på tomgang . Heldigvis for bileiere , er EGR ventil veldig lett å kontrollere, og du trenger ikke omfattende auto - mekaniker kunnskap for å utføre en grundig inspeksjon av EGR ventilen. Du trenger
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Slå på tenningen i bilen, og la bilen i park . Motoren skal få lov til å varme opp i flere minutter før du inspisere EGR -ventilen.
2

Pop åpne panseret av bilen .
3

Finn EGR ventil ved å konsultere bilens brukerhåndboken. Plasseringen av ventilen vil variere i henhold til bilens merke og modell.
4

Observer EGR ventilen mens noen omdreininger på motoren . Hvis EGR fungerer som den skal , vil et stempel som en del sprette opp og ned konsekvent . Hvis delen ikke er i bevegelse flyter bedre, eller vil ikke flytte i det hele tatt , må EGR vedlikehold , og du bør konsultere en mekaniker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64809.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer