Slik feilsøker batteriet Light i en 2002 KIA Optima

Hvis batteriet lyset lyser på 2002 Kia, er sjansen stor for at du har et problem med enten batteriet eller ladesystem. Noen ganger kan dette være en enkel fiks, og andre ganger må du kanskje bytte ut hele batteriet eller dynamo. Du kan feilsøke et batteri lys med bare noen få verktøy. Hvis du har bare litt mekanisk evne du kan selv løse problemet akkurat som hjemme. Du trenger
tenningsinnstilling
End skiftenøkkel satt
Stålbørste
Sigarettenner dynamo tester
Batteritestare
Vis flere instruksjoner
1 < p> Løft panseret på din Kia og finn batteriet. Batteriet er på forsiden til venstre i motorrommet. Vrikke på batterikablene å se om de er løse. Hvis du har en løs kabel, så vil det føre til at batteriet lys for å komme videre. Trekk til terminalene med fastnøkkel sett.
2

Se på batteriet kabelforbindelsene. Hvis de er belagt med korroderende materiale, som vil føre til at batteriet lett å komme på. Rengjør polene med stålbørste.
3

Plug din dynamo tester i sigarettenneren og starte bilen. Testeren har lys som vil indikere om dynamoen lader systemet skikkelig. Hvis det står lavt, så du må bytte dynamo. Hvis testeren leser godt, og deretter gå videre til neste trinn.
4

Fest batteritester til batteriet. En tilkobling er svart og en er rød. Kobler den røde kabelen til den positive siden av batteriet og den svarte til den negative siden av batteriet. På tester vil du se et grønt område for godt, og et rødt område for dårlig. Hvis du ser at testeren leser rødt, så du trenger et nytt batteri eller et gebyr. Sjansen er at batteriet må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67167.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer