Symptomer på en dårlig vannpumpe i en 1987 Toyota 4Runner

The vannpumpe på en 1987 Toyota 4Runner er eksternt montert og drives av Serpentine beltet. Funksjonen til vannpumpen er å presse fluidet gjennom radiatoren og alle av de avkjølende årer av motoren. Når vannpumpen går dårlig i 1987 Toyota 4Runner, er det flere avslørende symptomer. Overoppheting

Når vannpumpen begynner å gå dårlig, det første du vil legge merke til er at lastebilen vil overopphetes. Avhengig av hvilken del av pumpen gikk dårlig, kan det skje intermittent eller hele tiden. Det er andre elementer for å sjekke før du bytter vannpumpe som de kan forårsake et lignende problem:. Kjølevæskenivået, termostat og kjølevifte, for eksempel
Støy

Fordi 1987 Toyota 4Runner har en utvendig montert vannpumpe, kan du hørbart høre om den har mislyktes. Vanligvis når en vannpumpe svikter, er det av betydning at enten har opphørt eller falt fra hverandre. Dette vil gjøre en høy skrapelyd, knurring eller pipende lyd fra fronten av motoren.
Belt Sporing

Et annet symptom på en sviktende vannpumpe er når skivene har delvis løsrevet fra pumpen. Et tegn på dette er hvis Serpentine beltet kontinuerlig faller av eller du kan se beltet beveger seg i ulike retninger på skivene.
Lekkasje

Alle eksternt montert vannpumper inkludere en "gråte" ventil. Denne ventilen er laget for å åpne når lageret på vannpumpen har sviktet. Når denne ventilen åpner opp, vil det tillate noen dråper kjølevæske per dag for å varsle føreren av et problem. En vannpumpe kan også lekke når kabinettet har mislyktes. Vannpumper er vanligvis støpt av stål, slik at de ikke er uovervinnelige. Over tid vil oppvarming og kjøling svekke metall og det kan sprekke, forårsaker en lekkasje.
Skrikende Belt

En stadig skrikende belte er et tegn på at en alvorlig problemet eksisterer. Når en trinse låser seg helt opp, vil beltet fortsetter å spinne fritt når motoren slås av. Spinning av dette beltet over stoppet skivene vil avgi et høyt skrik. Når en vannpumpe peiling helt låser seg, kan denne støyen oppstå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65376.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer