Hvordan sjekke Toyota Manual Transmission Fluid

Den manuelle girkassen væske i din Toyota smører overføring tannhjul og gjør det enkelt for deg å skifte gir uten å skade de interne transmisjonskomponenter . Siden planetdrevet på Toyota sendinger produserer mye varme , bør du bytte ut Toyota girolje minst en gang hvert annet år . Men før du skifter væske, bør du sjekke det med jevne mellomrom. Stress opprettet av dristig eller aggressiv kjøring kan redusere levetiden på overføring væske i overføringen . Å sørge for at væskenivået er korrekt er svært viktig . Du trenger
Shop fille
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la den varmes opp til normal driftstemperatur . Når nålen på vannet temperaturmåleren sitter på eller nær midten av måleren , da er det på tide å sjekke overføring væske .
2

Åpne panseret og trekk overføring peilepinnen ut av overføringen filler halsen . Overføringen peilepinnen er en rød sløyfe -håndteres peilepinnen som sitter på baksiden av motorrommet nær brannmur .
3

Tørk av enden på peilepinnen deretter sette det hele veien tilbake i girkassen filler halsen . Trekk den ut igjen og sjekk væskenivået . Oljenivået skal være mellom øvre og nedre merkene på enden av peilepinnen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64728.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer