Hva er årsaken til et batteri koke over?

Hvis du noensinne har sett syre kommer ut av toppen av bilen, golf cart, eller båt batteri, har du opplevd batteri koke over. Koke over kan fort ødelegge et batteri og i beste fall reduserer batteriets levetid. Batteri koke er også farlig, og du bør vite hva som forårsaker batterier å koke over og hvordan du kan forhindre det. Overfilling

batterier bruker en vann og syre blanding som gir en kjemisk reaksjon og resultater i tiltalen nødvendig å starte din bil, båt eller andre kjøretøy. Mange batteriene må ha vann tilsatt med jevne mellomrom for å holde denne kjemiske reaksjonen går inne i batteriet. Hvis du har et batteri som trenger vann lagt til den jevne mellomrom, følg produsentens instruksjoner på fyllingsgrad. Legge for mye vann vil føre til at batteriet til å koke over.
Overlading

En dynamo som er overlading av batteriet kan forårsake koke over. Dynamoen i en bil lader kontinuerlig batteriet mens du kjører. Den optimale ladespenning for et batteri er 14 volt. Hvis avgiften blir over 14,5 volt, vil batteriet overopphetes og koke, forårsaker alvorlig skade på batteriet, og til slutt gjør det utrygt for bruk.
Ladere

Lade opp batteriet med en ekstern lader kan føre til overoppheting og koke over hvis laderen er defekt eller hvis du lader batteriet for lang. En defekt lader kan ha en uregulert flyt av elektrisitet eller det kan lade batteriet for fort.
Prevention

For å hindre koke over oppstår, sørg for at du å ikke overfylle batteriet med vann. Også bruke batteriladere som har regulert flyt og ikke betalt i et hurtig tempo. Når du lader batteriet, overvåke prosessen for å sikre at du fjerner laderen så snart batteriet er fulladet.
Safety

Ikke noen gang prøvd å håndtere et batteri som koker over. Koke over søl syre som kan være skadelig for mennesker. Også, hvis du har et batteri som koker over, erstatte den så snart du kan for å unngå eksponering for syre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66141.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer