Hvordan vet du når du trenger en ny Motor Starter

Flere problemstillinger kan føre til en motor ikke å "snu", eller starte. Vanligvis problemet resultater fra enten en defekt batteri eller en defekt starter. Diagnostisering den skyldige kan være litt vanskelig, fordi symptomene er svært like. Dessverre, diagnostisere en defekt motor forrett betyr at du blir nødt til å krype under bilen for å koble batterikablene til starteren. Dette er virkelig en av de enkleste måten å finne ut om starteren er defekt eller ikke. Du trenger
Skiftnyckel
Starter kabler
Vis flere instruksjoner
en

Forsøk å starte motoren. Hvis bilen gjør flere høye klikkelyder men klarte ikke å slå over magnetventil i starteren, betyr det at motoren ikke er engasjerende svinghjulet, og dermed motoren ikke sveiv ikke over. Dette er første tegn på en defekt starter eller et defekt batteri.
2

Slå frontlysene på og forsøke å starte motoren om natten. Hvis frontlys er overdrevet dim mens du prøver å starte motoren, er problemet mest sannsynlig med batteriet.
3

Koble bilen til en kjent arbeider kjøretøy via et sett med batteri genser kabler. De røde ender av kabelen kobles til de positive poler og de sorte endene av kabelen bli koblet til batteriet jordingsterminalen. Prøver å starte bilen. Hvis bilen starter, er problemet med batteriet og ikke starteren.
4

Plasser fronten på bilen på bukker, slik at du kan få under den. Finn starteren. Det er vanligvis funnet på førersiden av motoren. Starteren er rørformet og måler ca åtte til ti inches i lengde. Den har to store ledninger koblet til det: Den ene er rød og en er svart. Plasser den røde genseren kabelen på den røde kabelen kontakten og deretter plassere den svarte genseren kabelen til en metalldel av kabinettet. Koble den andre enden av jumperen kabelen til en fungerende bilens batteri. Prøver å starte motoren. Hvis den starter, batteriet eller batteriet kabler som går til starteren er defekt. Hvis bilen ikke starter, er starteren defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65200.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer