Honda Accord Bad Clutch Symptomer

The Honda Accord rangert som nummer fem av en liste med 21 rimelige mellomstore biler av US News Rankings & Anmeldelser for 2010. Det er kjent som en økonomisk og pålitelig bil, med Honda gir en 36.000 kilometer støtfanger til støtfanger garanti. Men hver bil vil til slutt ha problemer fra normal slitasje som må tas opp. Hvis du tror at clutchen på Accord din er dårlig, er det et par ting du kan gjøre for å diagnostisere det. Slipping

Når du kjører, hvis bilen glir ut av utstyret ofte, er det et tegn på at clutchen må byttes ut. Du vil føle motoren turtall for høyt, og du må jam den tilbake i gir. Dette indikerer at utstyret tenner clutchen ikke fatte og er slitt, forårsaker den til å skli fra riktig utstyr i overføringen din.
Smell
p Det er en spesiell lukt når clutchen går ut. Hvis det lukter plast eller gummi blandet med metall brenner, og lukten kommer fra venstre side av Accord, er det et sikkert tegn på en dårlig clutch. Noen ganger vil det også være røyk du kan se stiger opp fra venstre side i motorrommet. Det er en annen lukt enn en dårlig motor, som lukter som brennende motor olje.
Soft Clutch
p Hvis du finner deg selv å måtte trykke på clutch hele veien til gulvet, og det føles mye mykere enn da bilen var ny, betyr dette at clutchen på seg ned. Du kan selv må trykke den inn og syltetøy girspaken i gir for å få bilen i gang. En arbeidsgruppe clutch vil ha en betydelig mengde motstand når du trykker den til gulvet, og det vil skifte i gir uten noe press.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64767.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer