Hva er årsakene til en Spark Plug Wire Feil?

Tennplugg ledninger bære gnisten fra distributør eller tenningsmodulen på tennplugger. Avhengig av året og modell av kjøretøyet, bør plugg ledninger byttes ut hvor som helst mellom 24 000 til 100 000 miles. Rådfør deg med bilens brukerhåndbok for vedlikeholdsintervaller. Tennplugg ledninger kan funksjonsfeil på grunn av tre hovedårsaker: forringelse, skade eller feil service. Tennplugg ledning feil fører til motor misfires, så hvis du oppdager en feil, må du skifte ledningene umiddelbart. Degradering

Over tid motoren varme syklus, noe som kan spike motorrom temperaturer godt over 200 grader i løpet av minutter, sakte forringer isolasjonen og kjernen av tennpluggen. Etter så mange ganger for å bli varmet opp til nesten 250 grader deretter avkjølt tilbake til den omgivende temperatur utenfor, blir materialet i trådene sprø og mister sin evne til å utføre den gnist til tennpluggen. Dette er den fremste grunnen til at tennplugg ledninger har en anbefalt utskiftingsintervall som de er bundet til å mislykkes på grunn av dette hvis ingenting annet ruiner dem tidlig. Gode ​​tennplugg ledninger skal være smidig og synes gummi-aktig å ta på. Når tennplugg ledninger begynner å bryte ned, de blir stivere og mindre tilgivende, miste gummi-aktig kvalitet de en gang hadde.
Damage

Performing motorrom reparasjoner kan skade tennplugg ledninger, forårsaker dem til funksjonsfeil. Tilfeldigvis treffer en med et verktøy eller reservedel, kutte dem (selv overfladisk) eller bøye dem i unormale måter kan skade ledningene. Trådens kjerne består av dusinvis av tråder av dirigent wire, og hvis enda noen av strengene blir brutt av utilsiktet virkning eller ved å bøye wire, er hele plug ledning kompromittert. Cutting en, etter beite det med noen skarpe kanter fra et verktøy eller reservedel, gjør at gnisten til å gå ut av wire og lage en kort inn uansett nærmeste stykke metall skjer for å være, vanligvis et annet motordeler. Hvis noen av disse tingene skjer, bytt ledningen så snart som mulig.
Feilaktig installering eller reparasjon
p Hvis plugg ledninger ikke er riktig installert, kan de bli skadet og vil da funksjonsfeil. Ruting ledninger for tett til eksos kan smelte dem. Ikke sitteplasser dem på riktig måte kan føre dem til å kortslutte. Mange motorrom reparasjoner kreve fjerning av perfekt god tennplugg ledninger, som er installert på nytt etter at reparasjonen er fullført. Hvis ledningene er fjernet ved yanking på dem, kan kjernen løsnet fra støvelen, som enten vil forhindre at wiren ikke funksjonerer i det hele tatt, eller lage en kort til motorens topplokk. De fleste auto deler butikker selger tennpluggbeskytteren avtrekker, et verktøy spesielt designet for å riktig velte tennplugghetter for å hindre denne typen skader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64798.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer