Hvordan kan jeg vite om jeg trenger ny Tie-Rod Ends?

Hvis bilen føles som den ikke håndterer så vel som det en gang gjorde, kunne du ha komponenter i bilens styresystem som er seg. Noen åpenbare tegn på et problem er bilen trekker til en side under bremsing, rattet trekker til den ene siden, eller problemer med å opprettholde kontroll over ujevnheter i veibanen. Disse symptomene kan signalisere potensielt alvorlige problemer som bør tas opp umiddelbart. En vanlig årsak til disse problemene er slitt tie-rod ender. Tie-rod ender er en del av koblingen mellom styresystem og dine forhjulene. Fordi de påvirker din evne til å kontrollere bilen din, bør du vurdere deres tilstand. Du trenger
Floor jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Sett bilen i park, sett på parkeringsbremsen, og lås rattet med forhjulene i rett fram posisjon ved å låse tenningen og ta ut nøkkelen.
2

Hev bilen på den ene siden med gulvet jack slik at hjulet er ca 6 inches ut av bakken .
3

Plasser en jack stå under bilen og sørg for å plassere den under en solid kontaktpunkt som rammen rail, og sakte lavere bilen på det å la den fulle vekten av kjøretøy hvile på standen.
4

Gjenta for den andre siden av bilen.
5

Finn de tie-stenger, som vil være synlig som en liten forsamling med en avrundet kuleleddet på hver ende, og er festet ved siden av innsiden av forhjulene. Ta godt tak i tie-rod i sentrum, og forsøke å flytte den frem og tilbake, og opp og ned. Hvis noen bevegelse, blir leddene slitt og må skiftes ut.
6 p Hvis bilen din har tie-stenger som er innkapslet i en hard gummi støvel, presse forhjulet innover og utover, ser for bevegelse av tie-rod. Hvis den beveger seg inn og ut når du skyver på rattet, er det slitt og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64797.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer