Ville en dårlig magnetventil lage en bil Ikke Turn Over

Det er flere ledd i kjeden som utgjør bilens starter system;?, Og hvis noen av disse linker pauser, vil motoren ikke starter når du vrir om nøkkelen i tenning. Startsolenoiden er en av disse lenkene, hvis solenoiden er dårlig, kan strømmen ikke komme til startmotoren, og bilens motor ikke vil snu. Magnetventil Funksjon

startsolenoiden fungerer som en bryter, kontrollerer hvorvidt strøm fra batteriet blir til startmotoren. Tenningen slot, hvor nøkkelen går, åpner og lukker bryteren i magnetventil. Når bryteren er åpen, er startmotoren isolert fra batteriet. Når du vrir om nøkkelen, lukkes solenoidbryter, slik at strøm fra batteriet å strømme inn startmotoren, snu den og starter motoren.
Sted

Magnetventilen kan være montert på starteren selv eller monteres separat på innsiden av bilens forskjerm i motorrommet. Du kan alltid finne det ved å følge batteriet kabelen fra plusspolen på batteriet siden magnetventil styrer kraft fra batteriet til startmotoren. I tillegg til batteriet kabelen, vil det være en ledning koblet til solenoiden fra tenningen og en annen fører til starteren selv.

Vanlige årsaker til svikt
< p> Den magnetventil vil ikke fungere skikkelig hvis kabelen som kobler den til batteriet er slitt eller korrodert siden det trenger mye strøm fra batteriet for å gjøre jobben sin. Dessuten kan korrosjon inne i solenoiden seg til slutt føre til at bryteren skal bli sittende fast i åpen eller lukket stilling. Til slutt vil magnetventil mislykkes hvis det ikke er riktig jordet fordi, uten en grunn, kan bryteren ikke fungere korrekt.
Replacement

Etter frakobling av negative batteri terminal til hindrer elektrisk støt, kan solenoiden bli fjernet ved frakobling av ledningene som fører fra batteriet til startmotoren, ledningen fra tenning, og boltene som holder kroppen av solenoiden til startmotoren eller rammen av kjøretøyet. Den nye solenoid kan så være boltet på plass, og den wire og kabler til igjen. Det er lurt å sjekke at kablene er i god stand på denne tiden og eventuelt skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66766.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer