Slik feilsøker og Trace en Automotive Sele

Uten god kabling, vil moderne biler ikke kjøre. Det er en labyrint av ledninger og interlaced systemer. Central Processing Module seletøy alene kan inneholde mer enn 100 forskjellige tråder, med like mange systemer. Når konfrontert med behovet for å diagnostisere en vri sele problem, hjelper det å ha et sted å starte. Koblingsskjemaer vil være en betydelig hjelp og vil eliminere mye av arbeidet. Mange problemer kan løses med en kopp kaffe i hånden. Selv uten et diagram, er det mulig å diagnostisere ledninger sele problemer. Du trenger
multimeter
Hånd verktøy
Miniature skrutrekkere
Picks
Krokodilklämmor
Binders
Vis flere instruksjoner
1 < p> identifisere problemet kretser. Dersom det bare er ett symptom eller påvirkede krets, ikke jage alle andre ledning i selen. Hvis det er flere symptomer, kan selen i seg selv være feil. Gjøre en visuell inspeksjon. Følg ledninger av problemet krets. En god koblingsskjema skal gi deg den fysiske ruten for ledningene også, eller i det minste plasseringen av hovedkomponenter og kontakter.
2

Sjekk sårbare punkter langs ruten. Mest sele skade skjer der selen er forstyrret. Sjekk nærheten av dørhengslene, panseret og bagasjerommet. Bevegelsen av teser deler fører til strekk eller utmattelse pauser i seletøy. Sjekk motorrommet, hvis noen ledninger er nær eksosen de kan ha smeltet sammen eller brent hverandre. Eventuelle ledninger som går under batteriet kan være smeltet gjennom på grunn av batterisyre drypp. Sjekk skott kontakter og hjelpesystemer tilkoblinger, og disse kan ha dratt fra hverandre. Små skrutrekkere og plukker er nyttige å åpne og sjekke teser kontakter.
3

Kontroller spenningen på effektinngangsterminalen av den berørte komponenten. Det skal være enten 12 eller 5 volt, avhengig av systemet. Hvis ingen spenning er til stede, og det er slått på ved sin kontroll, er det mest sannsynlig en åpen krets, eller bryte i ledningen. Hvis spenningen er tilstede teste den første side av den komponent for hvilken som helst motstand. Gjør dette ved å bruke ohm-meter delen av multimeter din. Motstanden skal være null, hvis det er noen til stede, er problemet i jordledningen.
4

Trekk sikringen for kretsen ved sikringsskapet. test for strøm på den ene siden - det bør være system spenning tilstede. Hvis ikke, er det en kraftdistribusjon problem før sikringen. Sett den ene enden av bindersen inn i terminalen uten strøm. Ved hjelp av krokodilleklemmer, feste en lang jordledningen. Test langs ledningen for kontinuitet og motstand. Høy motstand eller tap av kontinuitet indikerer et problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68169.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer