Slik feilsøker en 1982 Ford Ignition Coil

Tennspoler kan produsere opp til 45.000 volt for å fyre av luft /drivstoff blandingen i forbrenningskammeret. Løpet typen spole installert i din 1982 Ford tenningssystemet har en primær og sekundær sett med viklinger å produsere dette høy spenning for å hoppe over gapet mellom distributør cap og rotor og tuppen av tennpluggen. Men disse viklingene kan brekke, svekke eller blokkere gnist, og rendering motoren ute av drift. Før de bestemmer seg for å erstatte det selv, bekrefte din Ford tennspolen er på feil ved å utføre to enkle tester. Du trenger
Liten skiftenøkkel
Ratchet
Ratchet forlengelse
Socket
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Ford og finn coilen. Dette er en svart tønne eller sylinder mellom 4 og 5 inches høy og 2 inches i diameter. Toppen av spolen er koplet til midten av fordeleren hetten med en trådtykkelse.
2

Løsne trådtykkelse fra midten øverst tårn av spolen ved å dra i ledningen fra å feste støvelen.
3

Koble venstre og høyre ledninger fra toppen av tennspolene ved hjelp av en liten skiftenøkkel. Merke ledninger slik at du bytter dem i deres opprinnelige plassering.
4

Løsne spolen festebrakett med skralle, skralle forlengelse og socket og fjern coilen fra kjøretøyet.

5

Sett ohmmeter til det laveste området på Ohms skala.
6

Slå på ohmmeter og berøring én avledning av måleren til hver stud skruen på spolen der de små ledningene feste til.
7

Displayet på ohmmeter bør lese mellom 0,3 og 1,0 ohm. Dette er den primære motstanden i spolen din.
8

Sett ohmmeter til 20.000 hold til Ohms skala.
9

Touch en ledelse på ohmmeter din på innsiden metall-kontakten på midt oppå tårnet av spolen og en leder til wire terminal merket "B" eller "Batt". Displayet på apparatet bør lese mellom 8000 og 11 500 ohm. Dette er den sekundære motstand av spiral din.
10

Sett på tenningen coil, sier James E. Duffy i "Modern Automotive Technology", hvis motstanden i primær, sekundær eller begge viklingene er ute av spesifikasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65207.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer