1990 Chevy Silverado Feilsøking

1990 Chevy Silverado ble produsert i flere forskjellige størrelser. Pickup lastebil ble gjort med en 4,3 liters V6, 5 liters V8 og en 7,4 liters V8. Lastebilen ble også produsert i en diesel-modell med en V8-motor. Flertallet av produksjonsmodeller var firehjulstrekk kjøretøy, men flere to hjulstrekk versjonene ble utgitt. Feilsøking av pickup er ikke komplisert og grunnleggende mekanisk kunnskap er tilstrekkelig for de vanligste problemene. Du trenger
Trickle lader
Voltmeter
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Test elektrisitet ved å kjøre stereo og lys. Hvis de nåværende flagrer eller elektrisitet ikke er tilgjengelig, må batteriet lades. Fest en vedlikeholdslading lader til batteriet før det er fulladet og starte bilen. Bytt ut batteriet hvis problemet vedvarer.
2

Bruk en spenning meter for å teste starteren hvis kjøretøyet ikke har strøm og batteriet er bra. Bytt dynamoen hvis det oppstår en spenningsfall og belaster ikke startbatteri. Den sviktende Enheten vil sette batteriet gjennom regelmessige kostnad strømforbruk sykluser og etter hvert vil du bli tvunget til å kjøpe et nytt batteri.
3

Bytt starteren hvis den elektriske er god og bilen vil ikke starte. Starteren vil gjøre en tydelig klikkelyd hvis tennene er låst. Hit enhet med en hammer som en midlertidig løsning for å låse opp tennene og engasjerende starteren.
4

Kjør lastebil på ulike hastigheter for å teste motoren. Hvis motoren spytter og boder når du akselererer, må bensinpumpe byttes. Dersom kjøretøyet er vanskelig å styre og slå, kan servostyring pumpen være sviktende. Vanskelighetsgrad styring er også skyldes overføring saken blir låst i firehjulstrekk.
5

variere hastigheten uten å bryte fartsgrensen for å teste overføringen. Dersom overføring hopper, støt og boder mens skiftende, må det være betjent. Transmisjonen er viktig for kjøring og må få regelmessig vedlikehold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67875.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer