Min 2002 GM bilen vil ikke starte etter at jeg Refuel

General Motors gjorde mange forskjellige modeller av biler i sin Chevrolet, Buick, Pontiac, Saturn og Cadillac divisjoner for 2002 årsmodell, hver med ulike operativsystemer. Det er den dårlige nyheten. Den gode nyheten er at sjelden er et problem å starte en bil etter tanking knyttet til den spesifikke type bil eller motor. Mange bilister har en sporadisk problem å starte en bil etter fylling av drivstoff. Noen ganger kan det være et tegn på et større problem, men vanligvis løsningen er enkel. Instruksjoner
en

Åpne din tanklokk, vent et øyeblikk, og prøver å starte bilen igjen. Alle biler har en purge ventil på tanken som holder tanken fra overfylte som du gass det. Det er en del av hva som forårsaker gasspumpen for å stoppe driften når tanken er full. Hvis tanken blir for full, når du lukker lokket det kan skape et vakuum som holder drivstoff fra å gå til motoren. Bare å fjerne hetten eliminerer vakuum. Når bilen startes, kan du trygt skru korken uten fare for annen vakuumforming.
2

La bilen sitte i fem minutter og prøv igjen. Noen biler utvikle problemer med å starte når motorrommet er varmt. Siden du bare hadde den av i noen minutter mens du fyller drivstoff, kan det ha dette problemet. Hvis den starter etter en vente, planlegge en tjeneste besøk. En bil med en hot-start problem kan indikere en større, utvikle underliggende problem.
3

Kontroller drivstoff for forurensning. Mens forurenset drivstoff er sjeldne, skjer det. Hvis du blir forurenset drivstoff, bilen vil enten kjøre veldig grovt eller vil ikke starte i det hele tatt. Du kan også ha et problem hvis din bruker feil drivstoff, for eksempel å sette lav-oktan bensin i en motor som krever premie.
4

Har bilen tauet og testet for urelaterte problemer. Mange problemer med biler utvikle seg over tid. Det kan være at bilen din manglende evne til å starte har ingenting å gjøre med å fylle den opp, særlig hvis dette er første gang det har skjedd. Sammentreff av timingen er riktig sted å starte, men tilfeldigheter er ikke alltid årsakssammenheng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67422.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer