1989 Hyundai Excel Feilsøking

The 1989 Hyundai Excel sedan kom utstyrt med en 1,5 liters, fire inline sylindret motor. Den produserer 85 fot-pounds av dreiemoment ved 6800 hestekrefter. Bilen leveres som standard med en firetrinns automatgirkasse og hadde en original produsentens veiledende pris på $ 6449. Fordi Hyundai Excel består av så mange forskjellige deler, komponenter og systemer det kan være vanskelig å finne en bestemt problem du opplever med bilen. En måte å feilsøke bilen er ved å se på produsentens tilbakekalling informasjon for å se om det samsvarer med de problemene Excel er å ha. Instruksjoner
en

Finn varmeelementstyring ventil stammer av Excel når du føler deg sterk varme som kommer fra gulvet i kupeen på bilen. Overdreven kjølevæske temperaturer kan føre til en varmeovn kontroll ventil stammen for å lekke, noe som resulterer i mulige brannskader på føttene og ben av passasjerene og sjåføren av bilen. Du bør kontrollere og erstatte de defekte ventilspindlene.
2

Inspiser overføring av Excel hvis du har en manuell girkasse hvis bilen kommer til en brå stopp mens du kjører. De overføring tannhjul kan ikke være tilstrekkelig smurt innenfor mottaksområdet saken. Mangel på smøring kan føre til overføring drivhjulene å gripe og tvinge bilen til å stoppe brått eller føre til at føreren mister kontrollen av motoren. Du bør endre overføring væske for å stoppe dette fra å skje.
3

Kontroller siv ventil underenhet innenfor den sekundære lufttilførsel del av eksosrensesystemet når det lukter svidd plast som du kjøre Excel. Siv ventil sub-montering kan bli korrodert og holde underenhet fra å lukke ordentlig. Dersom denne delen ikke kan lukke det vil tillate varme gasser å strømme bakover inn i plast sekundærluft tilfelle mens Excel blir drevet og smelte tilfelle. Den smeltende plast kan forårsake brann i motoren på bilen din. Erstatte siv ventil underenhet med et nytt laget av rustfritt stål.
4

Se på cruise control elektrisk kontroll modul når fartsholderen fungerer uberegnelig mens du kjører bilen. Hvis cruise control hovedbryteren står i på-posisjon når motoren startes en kort varighet spenningsfall forårsaket av den valgfrie hi-power radio kan føre til at cruise control funksjonsfeil. Du bør erstatte elektrisk kontroll modul for å løse dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67423.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer