Hvordan lese den diagnostiske testen Codes på en 2005 Colorado

The 2005 Chevrolet Colorado erstattet Chevy S-10 modell. De to lastebiler ble solgt side om side før S-10 ble avlyst for 2005 årsmodell. The Colorado leveres med enten en 2,8 liters V-4 som gjør 175 hestekrefter, og 220-hestekrefter 3,5 liters 5-sylindret. Begge motorene er i Vortec klasse som General Motors produserer. Kontroll av on-board-diagnostikk (OBD) koder på Chevy Colorado er en relativt enkel prosess, som bør ikke ta lenger enn 10 minutter å fullføre. Du trenger
OBD-II code scanner /reader
Vis flere instruksjoner
en

Sitt i førersetet av Colorado. Plugg OBDII skanner inn i OBDII-USB-port som er plassert under dashbordet på førersiden av bilen.
2

Vri tenningsnøkkelen videre til "tilbehør" posisjon, uten å starte bilen . Den tilbehør posisjon er den andre stillingen på tenningslåsen som lyser opp alle de dashbordet lyser.
3

Slå på strømmen til OBDII skannerenheten. Trykk på "LES"-knappen, når enheten er ferdig starter opp. Skanneren vil si "Å kommunisere med bilen" hvis skanneren er koblet riktig.
4

Skriv ned koden (e) som skanneren gir til deg sammen med annen relevant informasjon, ved hjelp av en pute av papir og blyant eller penn. Noen OBDII skanner gir koden og en mindre beskrivelse av problemområdet. Andre skannere tilbyr en hel definisjon av hva som er problemet med bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65794.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer