Hvordan du ut om din bil dynamo er dårlig

Mest alle har hatt opplevelsen av å gå ut i morgen for å starte bilen, og bare få et "klikk". "Klikk". Det er tre problemer som bør komme til hjernen når du hører den fryktede klikk. Starteren eller startreleet kan være dårlig, kan batteriet være død - eller dynamoen kan ha sluttet å virke - i så fall, vil batteriet tappes, forårsaker et klikk. Du trenger:
Voltmeter Forum Gå boks eller startkabler
Vis flere instruksjoner
en

Sett voltmeter å lese DC volt. Berør den positive ledningen til den positive batteripolen. Trykk på negative ledningen til minuspolen. Hvis du leser 12 volt eller høyere på voltmeter, er spenningen på batteriet riktig. Hvis avlesningen er høyere enn 14,5 volt, har du en situasjon hvor batteriet er muligens bli overladet.
2

Fest hoppe boksen til batteriet ved å klamre negative ledningen til den negative terminalen og den positive fører til den positive klemmen. Starte bilen. Les spenningen over batteriet som anvist i trinn 1, hvis spenningen er mellom 13,5 og 14,5, er din dynamo god
3 p Hvis spenningen ikke er mellom 13,5 og 14,5 og. spenning leser mindre enn dette, holde voltmeteret festet til batteri og overvåke avlesningen. Hvis avlesningen fortsetter å synke, vil dynamoen ikke lader batteriet. Erstatte dynamoen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65183.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer