Hvordan sjekke en Ignition Module

Tenningsmodulen er ansvarlig for å snu tennspolen av og på og kontrollere varigheten av strøm gjennom den primære svingete av coilen. Dette gjør at tennpluggene for å skyte på et bestemt tidspunkt i henhold til antall sylindre kjøretøyet har. Testing av tenningsmodulen kan gjøres ved hjelp av en digital volt ohm meter og en 12-volt test lys. Du trenger
Digital volt ohm meter (DVOM)
Test lys
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Bruk et koblingsskjema for års modell av kjøretøyet. Finn terminalene kjører inn og ut av tenningsmodulen. Plassering av modulen varierer fra modell til modell så sjekk passende service manual for bilen din for den nøyaktige plasseringen.
2

Slå på tenningen og bruke DVOM å se etter spenning til tenningsmodulen og plusspolen på coilen. Plasser minuskabel DVOM din til en solid bakken og bruke den positive ledningen å sondere ledningene som går inn til tenningsmodulen og til coilen.
3 p Hvis din DVOM viser at spenning er tilstede på begge steder, fjerne DVOM fører og sette meter til side. Koble jordledningen fra 12-volt test lys til minuspolen på coilen. Har din partner sveiv motoren rundt flere ganger. Test lyset skal blinke på og av. Hvis ja, er modulen fungerer og ingen ytterligere testing er nødvendig.
4 p Hvis din test lyset ikke flimrer av og på, visuelt inspisere ledninger kjører inn og ut av tenningsmodulen. Se etter svimerker, smeltet isolasjon og brudd i ledningene. Bruk ledning skjøting verktøy for å fjerne den dårlige område i ledningen og bruke kabeltilkoblere og skjøting verktøy for å reparere de defekte ledninger.
5

Bruk din DVOM å se etter når kretsen er åpen i den primære spiral svingete. Trykk på negative proben til den negative terminalen på tennspolen, berører den positive ledningen til den positive terminalen. Stille inn apparatet til å lese ohm. Hvis avlesningen viser uendelige ohm, er tenningsmodulen defekt og må skiftes ut. Følg tjenesten manuelle instruksjoner for å erstatte tennspolen
6

Look å se om DVOM testen viser lav eller ingen ohm;. Hvis ja, så du har en defekt tenningsmodulen som må byttes ut . Følg tjenesten manuelle instruksjoner for bilen for å skifte modulen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65182.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer