Hvorfor Hold My bremselys må Going Out ​​?

Brake lys brukes til å indikere til andre bilister om at en bil er bremse eller stoppe . Kjøring med feil bremselysene kan føre til en sjåfør får en billett for defekt utstyr eller kollisjon . Skadet Kabling

Skadet ledninger kan føre til en eller flere bremselys å arbeide midlertidig. Ledningene fra bremselysene til passasjeren hytte og ledningene til bryteren på bremsepedalen bør være nøye undersøkt . Slitte eller smeltet isolasjon kan føre til kortslutning som kan føre til bremsesvikt . Alle kabelforbindelsene bør kontrolleres for å sikre at de er stramme og ikke korrodert.
Defekt Ground

En defekt bakken vil føre bremselys å mislykkes . Bremselysene kan jorde gjennom kontakten , via en egen ledning som går til en utsatt metall overflate, eller via en felles jordledning brukes av alle baklykter. Både bakken skruen og jording overflate må rengjøres til bart metall med en stålbørste .
Feil Socket

En løs , ødelagt eller korroderte kontakten kan forårsake ett bremselys til gjentatt mislykkes . Den mistenkte socket bør undersøkes for tegn på skader , blant annet sprekker i huset og løs pære passform. De elektriske kontaktene inni støpselet bør undersøkes for korrosjon i tillegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66940.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer