Slik feilsøker Traction Control på en Lincoln Navigator

Fords Lincoln Navigator har en eventuelt medfølgende Traction Control System, som Ford kaller TCS. TCS unngår elektronisk hjul-spinn og tap av veigrep. Det er en del av AdvanceTrac stabilitet ekstrautstyr pakke som også omfatter elektronisk stabilitetskontroll, noe som bidrar til å hindre meier eller lateral lysbilder, og roll stabilitet for elektronisk unngå en roll-over. Problemer med TCS kan omfatte problemer med driften, varsellys og bremsing funksjonalitet ikke fungerer. Instruksjoner
en

Slå TCS systemet av hvis Navigator mister strømmen når bilen sitter fast i sand, snø eller gjørme. Systemet er på som standard ved oppstart, men kan deaktiveres ved å trykke på "Stability Control"-knappen. Den "Stability Control" vil lyse jevnt når systemet er slått av. Slå den av vil gi deg mer kraft og la hjulene å spinne, som du kan trenge å komme seg ut av problemer situasjon.
2

Vent på bremsene for å kjøle seg ned hvis TCS automatisk skifter off. TCS fungerer ved å implementere motor traction control og bremsing antispinn. Noen ganger blir den TCS meget aktiv, og dette kan føre til overoppheting av bremsene. I så fall Navigator vil slå av bremsing TCS element, og bare bruke motoren TCS element. Du kan enten fortsette med bare motoren element, eller stoppe og la bremsene for å kjøle seg ned slik at du kan bruke begge elementer igjen.
3

Flytt ut igjen etter "Stability Control" lyset har sluttet å blinke for fullt TCS funksjonalitet. Blinkende signaliserer en TCS hendelse, som for eksempel bremsing funksjon blir deaktivert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67561.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer