Hvordan få til Fuel Pump på en 2003 Dakota SUV

The Dodge Motor Company ble startet av to brødre som tidligere hadde vært tidlig aksjonærer og motor utbyggere i Ford Motor Company. De produserte sin første bil i 1914. I 1920 hadde selskapet blitt den nest største bilprodusenten i ubundne statene ved salg. 2003 lineup for selskapet inkluderte Dodge Dakota, en lastebil som ble tilbudt med både en seks-og åtte-sylindret motor. 2003 Dakota var utstyrt med en bensinpumpe som sitter inne i lastebilens bensintank og noen ganger må skiftes. Du trenger
tenningsnøkkelen
Hjulkiler
Hevert
Wrench
Needle-nese tang
Gass kan
Wood blokk
Stikknøkkel

Vis mer Instruksjoner
en

Park lastebilen i parken på en stødig og jevn overflate. Sett på parkeringsbremsen og legg hjulblokker bak fronten to dekkene på bilen. Dersom kjøretøyet har en manuell girkasse, sette den i første gir.
2

Hevert ut alt av drivstoff fra Dakotas tank til gass kan. Slå lastebilens motor på å brenne av eventuelle gjenværende drivstoff i bensintanken eller drivstoff linjer.
3

Løsne batterikablene fra batteriet ved hjelp av en skiftenøkkel og nebbtang. Fjern den svarte negative kabelen først. Trekk ut drivstoffpumpeikon sikring fra lastebilens sikringsskap, som ligger under og til venstre for lastebilens rattet.
4

Løft den bakre enden av lastebil med to knekter. En jack skal løfte opp rammen av lastebilen i nærheten av hver bakdekket. Lastebilen skal være tilstrekkelig løftet slik at du enkelt kan få tilgang til gasstanken på bilen.
5

Sett en trekloss eller lignende rett under midten av drivstofftanken å hvile tanken på når du løsne den fra lastebilens kroppen. Veden blokken bør være minst noen få inches høy. Hvile tanken på drivstoff blokken bidrar til å unngå skade eller strekke drivstoff linjer som går fra tanken til lastebilens motor. Løsne de to metall stropper som holder lastebilens bensintank til kroppen av kjøretøyet med en pipenøkkel. Still stropp bolter og reimer i nærheten, og sakte senke drivstofftanken på trekloss under.
6

Trekk drivstofftanken fra under Dakota. Bensinpumpen sitter inne i bensintanken med toppen stikker ut. Du kan nå fjerne pumpen og sette inn en ny en, inspisere slangekoblingene eller inspisere låseringen som holder pumpen på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67007.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer