Toyota Tundra Engine Throttle Feilsøking

The Toyota Tundra vanlig størrelse pickup utviklet seg fra sin tidlige-modell innføring i 2001 etter at T100 til sin 2010 versjon. Th lastebil modellen har hatt problemer over sin historie. En av disse har vært problemer med gass gass. En viss forståelse av hvordan å feilsøke for problemer kan bidra til å finne løsninger. Motoren dør ut

Et problem med Tundra gass er motoren i stå i tomgang, park, eller lave hastigheter. Dette er et vanlig problem i mange biler som bruker drivstoff injeksjon som modus for drivstoff levering til motoren. Problemet kan være forårsaket av to områder: en skitten gasspjeld eller skitne injektorer. Begge områdene blir gummiert opp med rester over tid, spesielt fra billig kvalitet gass. Bilen vil frese og dø ut, eller når gassen er brukt, det endelig overspenning i turtall fra ekstra drivstoff belastningen plutselig brukt. Den umiddelbare løsning er for mekanikeren til å åpne opp disse delene og rengjør dem ut. Da forbrukeren kan bidra til å forhindre re-forekomst ved å bruke drivstoff injektor renere regelmessig og bruker også høyere kvalitet gass med rengjøringsmidler inkludert.
Throttle blir sittende fast i Akselerasjon

Den "stikker throttle" problemet har vært en relativt ny en, vises i Tundra er laget etter 2007. Ved første forutsetningen var at gulvmatte var blokkerer gasspedalen. Men dette er ikke så vanlig forekomst i lastebil versus andre Toyota biler fordi pedalen er opp høyere. Problemene ofte er, i stedet, for å isoleres friksjonspunkter i pedalene, forårsaker en klebing og akselerasjon situasjon. Toyota har utstedt en tilbakekalling for alle tundras berørt av dette problemet. Forbrukere bør informere sine lokale Toyota-forhandler umiddelbart for å få reparasjonen gjort på sin lastebil.
Revving Inkonsekvent med Torque

En de mindre, irriterende funksjoner i tidlig automatgir Tundra var at da lastebilen ble første gang og begynte å bevege seg, kunne sjåføren akselerere og lastebil ville ikke svare med samme mynt. Det ville gå videre, men turtall vil virke høyere enn den faktiske bevegelsen resultat. Motoren, når det er kaldt, har en tendens til å reagere deretter til den når en høy nok giring for å bytte til neste fartsnivået. Problemet forsvinner når motoren blir varmere og har vært drevet mer enn 5 miles.
Future Fix på Horizon

Toyota har diskutert planer, som i 2010, å endre programmering i sine kjøretøy med en overstyring instruksjon som når gassen har problemer med akselerasjon bremsen vil ta over og stoppe bilen. En slik løsning kan forbedre sikkerheten, men det vil ikke løse hva som forårsaker gassen problemet.
Anbefalinger

Et problem med et kjøretøy gass, uavhengig av om det er en lastebil eller andre kjøretøy, direkte påvirker evnen til å kjøre sikkert og må adresseres umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64894.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer