Slik feilsøker en distributør Pick Up i en 1995 Ford Mustang

Distributøren pickup i en 1995 Ford Mustang er mye som en senere modell sveiv sensor i funksjon, selv om det er i distributøren. Denne pickup er en tenning-drevet magnetiske Hall-effekt føleren med sin signalet produsert ved bruk av et rundt hjul med opprettstående kvadratiske blad, kalt Lukkerbladene. Som et av bladene passerer foran føleren spenningen er høy. Når bladet går, fører det tomme sporet mellom bladene et spenningsfall. Den økte spenning lader spolen og spenningsfallet utløser tenningen kontrollmodul for å fyre av spolen. Du trenger
Digital voltmeter med evnen til å måle millivolt
Rett pin
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og finn tenning kontroll modul på den fremre bunnen av distributøren. Den vil ha en multi-wire vertikal plugg.
2

Skyv en rett pinne nøye gjennom toppen ledningen på kontakten, som er PIP wire. Dette er signalet til tenningen kontrollmodulen. Koble den svarte voltmeter fører til god jord.
3

Koble den røde voltmeter føre til den rette pinnen. Har en hjelper starte motoren mens du ser på voltmeter. Når motoren prøver å starte voltmeter vil vise spenningstopper. Tolv volt vil vises for et millisekund og falle til 0 i en gjentatt syklus. Dette er signalet. Hvis ikke forekommer noen signaler sensoren er dårlig. Hvis det er et signal, sjekk om det er gnist på tennpluggene. Hvis det ikke er noen gnist, er tenningen kontroll modul på forsiden av distributøren dårlig, som vanligvis er tilfelle med en Mustang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66438.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer