Hvordan sjekke en Fords 302 oljepumpe

The Ford liten blokk 302 har vært i lastebiler og biler i mange år. Motoren, selv om selve pålitelig, gikk gjennom en periode hvor fabrikken oljepumpe var notorisk upålitelig. Pumpen tilbakeslagsventil ville holde åpent, og oljetrykk ville bli for høy. Ofte vil dette resultere i blåst seler, eller til oljefilterhuset blåser av. Hvis dette ikke var tilfelle, ville oljepumpe ofte fortsatt mislykkes, trykket vil falle for lavt, og hvis ikke reparert i tide dette kan føre til alvorlig skade på motoren. Du trenger:
grunnleggende håndverktøy
Oil senderenheten socket
oljetrykktester
Vis flere instruksjoner
en

Finn oljetrykket senderenheten. Mest for biler og lastebiler med 302-motoren har rett og slett en olje lys, eller et mål som er rett og slett av eller på hvis trykket er i akseptable områder. Senderenheten for dette lyset eller måleren er ved siden av oljefilteret.
2

Koble den elektriske kontakten fra senderenheten, og bruker olje senderenheten socket, fjern det. Vanligvis den elektriske tilkoblingen er en enkelt ledning.
3

Skru inn adapter for oljetrykktester. Fest spenning tester slangen til adapteren. Hvis plasseringen er for stram til å installere måleren, bruker en 45 graders adapter. Disse kortene er ofte i oljetrykktester kit, eller tilgjengelig på en lokal auto deler butikken.
4

Kjør motoren til den er varm. Oljetrykk skal ligge mellom 35 og 60 psi. Hvis det er utenfor dette området, er oljepumpe defekt og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67036.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer