Slik feilsøker 2002 Yukon XL Høyttalere

GMC 2002 Yukon XL sports utility vehicle inkluderte flere lyd-alternativer, inkludert AM /FM stereo radio med CD-spiller, kassettspiller, ekstern kassettspiller og baksetet lyd. Problemer med Yukon høyttalere kan være relatert til styring av musikk kilder og justere høyttalernivåene. Slike problemer kan rettes opp ved å utføre noen feilsøking. Instruksjoner
en

Kontroller at du prøver å styre høyttalerne og ikke det hodetelefonutgang hvis ingen lyd sendes til høyttalerne når du bruker baksetet lyd. Baksetet lyd ut bare til de to 3,5 mm hodetelefonutgang der. I tillegg, hvis en passasjer lytter til en kilde, som radio, kan baksetet passasjer ikke kontrollere det med baksetet kontroller. Baksetet styrer bare fungere på kilder ikke blir lyttet til av foran passasjerer.
2

Juster høyttalerne dersom balansen mellom venstre, høyre, foran og bak er ikke riktig. Vri kontrollen ring som er bak den øvre knappen for å justere balansen (venstre og høyre). I midtstilling er paritet hvor lyden er balansert mellom venstre og høyre.
3

Vri "Fade" kontroll for å skifte lyden fra front til bakre høyttalerne, eller fra bakre til fremre . Paritet er på midtpunktet. Bruk kontrollen ring under nedre knappen for å gjøre justeringen.
4

Juster head-unit volumkontroll på Yukon XL hvis høyttalervolumet er for lav samlet. Knotten kan rotere kontinuerlig så det er ingen taktil stopp som kan tyde på høyt volum. Vær forsiktig når du bruker denne knappen, kan som overdreven volum føre til hørselstap over tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67399.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer