Intermitterende Varmgang i en PT Cruiser

The Chrysler PT Cruiser ble introdusert i 2001 . Det er en retro-stil kjøretøy tilgjengelig i femdørs kombikupé og todørs cabriolet modeller . Edmunds.com melder at PT Cruiser tilbyr en unik design, solid innlevering og en morsom kjøreopplevelse . Til tross for sin første suksess , ble PT Cruiser avviklet av Chrysler i 2010 . Termostat

Chrysler Technical Service Bulletins ( TSBs ) indikerer at overoppheting er en alvorlig bekymring med mange PT Cruiser modell år. Auto Oksekjøtt, som er en database som inneholder klager, TSBs og minnes , rapporter at termostaten erstatning er en vanlig reparasjon for å dempe PT Cruiser overoppheting . En sviktende termostat kan resultere i overoppheting fordi det ikke lenger kan regulere motorens temperatur og kjølevæskestrømmen i radiatoren .
Topplokk

Chrysler TSBs sier at PT Cruiser topplokkpakningen er en bekymring sted som kan føre til overoppheting . En toppakning er ansvarlig for tetting av en motorens brennkammer og kjølevæske passasjer. En mislykket toppakning kan resultere i alvorlig overoppheting av motoren .
Radiator Fan Assembly

MSN Auto rapporter som radiator fan svikt er en vanlig årsak til overoppheting i PT Cruiser . Radiator fan svikt kan føre til feilaktig luftstrømmen gjennom radiatoren , resulterer som til overoppheting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67398.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer