Slik feilsøker en Toyota Tundra

The Toyota Tundra gir ytelsen til en full-size pickup lastebil og, avhengig av modell eid, en rekke alternativer med slepekapasitet og dreiemoment. Men, som alle kjøretøy, kan tundras har quirks over tid som fører til problemer trenger reparasjon. Å kunne identifisere disse spørsmålene hjelper tidlig redusere vedlikeholdskostnader og unødvendige lønnskostnader ved å lagre mekanikk bryet av å lete etter problemene. Du trenger
bilnøkler
Tenger
Crescent fastnøkkel
Shop håndkle
Batteriprovare
Trickle lader
New truckbatteriet
Stor parkeringsplass

Vis flere instruksjoner
vanskelig å starte
en

Gå inn i lastebilen hytte på førersetet og dra i låsen for å åpne panseret av bilen. Løft panseret til den er helt ute og i låst posisjon slik at den ikke faller ned. Bruk en butikk fille for å tørke av lastebil batteripolene rene.
2

Bruk en halvmåne skiftenøkkel og tang for å løsne og fjerne batteripolene kontaktene til motoren. Sett dem begge side, et kort øyeblikk hviler dem andre steder på motoren. Bruk en batteritester å avgjøre om batteriet har tilstrekkelig strøm. Koble en vedlikeholdslading batterilader hvis det ikke er tilstrekkelig ladning, og lar den lade i tre timer minst. Fjern laderen. Re-koble til batteriet med halvmåne skiftenøkkel og tang. Prøv å starte bilen med bilnøkler.
3

Ta trucken for en stasjon i 30 minutter ved riksveg hastigheter hvis det begynner. Kom tilbake og koble fra batteriet igjen og teste det igjen med batterilader. Trekk ut det gamle batteriet ut av sitt holdingselskap ramme og erstatte den med en ny en hvis kostnad er fortsatt lav, eller lastebilen kunne ikke startes i det hele tatt å lade den opp på veien. Re-koble batteriet kontakten kabler med tang og halvmåne skiftenøkkel. Start lastebilen igjen og merke hvis det fortsatt er problemer.
Torn motorfester, giring
4

Drive Tundra ut til et åpent område som en parkeringsplass. Varm lastebilen opp hvis det ikke allerede er kjørt en stund. Kjør til en posisjon hvor trucken kan kjøres i en rett linje for en tilstrekkelig avstand til å bygge opp 25-til-30-mph hastighet.
5

Accelerate lastebilen før nok hastighet er nådd. Trykk hardt på bremsen for å komme til en stopp uten slamming bremsene eller aktivere anti-lock bremser (ABS - det er høyt og føles som noe brøt i bremsene når den er aktivert). Føler motorens vekt mens du kjører for å se om det sniker som lastebilen stopper, eller hvis hele lastebilen bremser ned som en enhet.
6

Gjenta testen minst fem ganger for å finne ut om motoren er skiftende eller ikke når du stopper. Ta bilen til en mekaniker hvis lurching er konsekvent på de fleste testene. Påpek hva du gjorde og hvordan det føltes, og har mekanikeren sjekke motorfester å se om de er revet eller solid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65893.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer