Hva er årsakene til Leaky Wheel sylindere?

Hvis bremsene lekke væske, kan resultatene være dødelig. Av denne grunn er det viktig at bremsene være 100 prosent lekkasje gratis og fungerer til enhver tid. Hjulet sylindere, funnet inne trommelbremser, er svært presise enheter som er laget med tettsittende deler utformet for å holde væske. Når du trykker på bremsepedalen, sender den væsken ned til hjulet sylindere, presser interne stempler ut som aktiverer bremsene. Når et hjul sylinder lekkasjer, er noe definitivt galt. Forstå det mulige årsaker til lekk hjulet sylindere er første skritt i å korrigere en potensielt farlig situasjon. Intern korrosjon

Intern korrosjon er politimesteren skyldige av utette hjulet sylindere. Bremsevæske, av natur, er hygroskopisk - noe som betyr at den absorberer vann. Dersom fluidet ikke blir endret på flere år, stiger fuktigheten i fluidet til betydelige nivåer. Fuktigheten i sin tur bidrar til intern rusting, som spiser opp sylinderløpet, forlater hull. Disse hullene tillater væske å lekke forbi stempler og ut til miljøet.
Shoddy utførelse

Når bremsene er luftet etter arbeidet er gjort, må bleeder brystvortene bli stengt hele veien og strammes ned sikkert i henhold til produsentens anbefalte dreiemoment. Blødning er en prosess med å fjerne all luft fra systemet. Hvis personen blødning bremsene ikke sette riktig moment omgivelser i bleeder brystvortene, vil de vibrere løs over tid. Når dette skjer, lekker ut fra bleeder området. Suspect løsnet Bleeder brystvortene hvis du hadde hjulet sylindere erstattet, men i løpet av året på samme hjulet sylinderen begynner å lekke igjen.
Bilder Slitte stempelpakningene

Stempelpakninger vil etterhvert bli oppbrukt på grunn av alder. Pakningene er laget av en forbindelse av gummi, og over tid, de blir sprø. Når dette skjer, kan de sprekke og la væske å lekke forbi stempler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65847.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer