Hva er tegn på en Brake Linje blir kuttet ?

Hvis du mistenker en bremseslange i bilen har et kutt i den, enten på grunn av en ulykke eller hærverk , bør du ikke kjøre bilen før den har blitt reparert . Det er flere tegn som kan indikere din brake line kan ha et kutt eller hull i den. Hvis kjøretøyet viser noen av disse symptomene, bør du ha det slept til en mekaniker og reparert umiddelbart . Brems svikt og feil kan føre til ulykker . Brake Fluid
p Hvis det er en dam av bremsevæske under bilen din , er det en sjanse for at en brems linjen er å klandre. Hvis en brems linjen er kuttet, har et hull i den eller blir frakoblet , vil bremsesystemet mister væske og kan ikke være i stand til å bygge nok press for å stoppe bilen .
Ingen Brake Fluid

p Hvis du åpner panseret på bilen din og din herre flaskens reservoaret , som er den delen av bremsesystemet der bremsevæske er lagt til, er tomme eller nesten tomme , så din bremsevæske kommer et sted utenfor bremsen din system . Et kutt eller hull i en bremseslange vil forårsake væske å lekke ut og master sylinder bremsevæske reservoaret for å tømme .
Ingen Bremser
p Hvis bilen din stopper ikke når du bremser , kan du ikke ha nok væske trykk i bremsesystemet . Dette kan være forårsaket av flere ulike problemer , og et kutt brems linjen er en av dem. Dine bremseslanger kan også ha blitt kuttet hvis bilen fortsatt stopper , men bremsene virker lav, spretne eller raskt mister væske trykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65815.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer