Hvordan fortelle om Timing Belt Has Broken i en 1992 Honda Accord

En ødelagt timing belte i en 1992 Honda Accord vil la deg strandet. Honda bruker en forstyrrelse motor på denne modellen. Dette betyr at hvis timingen belte pauser, ventilene er sannsynlig å kontakte stemplene, noe som resulterer i alvorlige skader på motoren og en meget kostbar reparasjon. Den anbefalte erstatning intervall for timing belte på årets modell er hver 90.000 miles. Det er best å erstatte timing belte på eller før den aktuelle kjørelengde for å minske risikoen for å mislykkes. Du trenger
Socket Set
Extension
Ratchet
Tenger
Breaker bar
Standard (flat-head) skrutrekker
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
Timing Belt Inspection
en

Koble den negative batteriet kabelen og sett den til side slik at den ikke får kontakt med batteripolene. Fjern positiv veivhusventilasjon, eller PCV, ventilen fra toppen av ventildekselet.
2

Klem klemmen på vakuum slangen på venstre side bak på ventilen og skyv den tilbake på slangen . Fjern slangen fra ventilen dekselet.
3

Fjern de to tilkoblinger på dynamo. Knip klippet med fingrene og trekk den ut og fjern 10 mm mutteren på kabelen. Skyv dynamo ledningsnett ut fra ventil dekselet og sett til side.
4

Fjern jordledningen fra høyre foran ventilen dekselet. Fjern ventildekselet nøtter med socket og skralle. Forsiktig lirke skiver og maljer ut av ventilen dekselet med en skrutrekker. Sett inn en standard skrutrekker mellom ventilen dekselet og hode. Forsiktig lirke ventil dekke oppover for å fjerne det.
5

Fjern de to 10 mm bolter som holder den øvre Registerreim dekselet på plass med socket og skralle. Disse to boltene er på de nederste hjørnene av dekselet. Sett dekselet til side.
6

Kontroller registerremmen. Roter motoren bruker riktig størrelse kontakten og breaker bar på veivakselen skivene bolt. Alltid rotere motoren i mot klokka. Se etter manglende tenner, sprekker, eller olje og fett på beltet. Hvis noen av disse tilstandene finnes, må Registerreim byttes.
Cover Installasjon
7

Monter den øvre Registerreim og trekk de to 10 mm bolter med socket og skralle. Monter ventilen dekke og sette inn maljer og skiver. Monter og stram ventil dekke nøtter med socket og skralle. Bytt jordledningen til rett foran ventilen dekselet.
8

Sett PCV ventil og vakuum slangen på ventilen dekselet. Fest klemmen på sugeslangen. Route dynamoen ledningsnettet i riktig plassering rundt ventilen dekselet.
9

Koble den elektriske kontakten på dynamoen og installere kabelen med 10 mm mutter. Koble den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68471.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer