Jetta Turbo Problemer

Selv i produksjon siden 1979, har Golf storebror Jetta bare nylig blitt velsignet med en Turbo. Vanligvis pålitelig, har denne motoren sett mer enn 800 hestekrefter på en aksje blokk, og mer enn 400 med lager innvendige. Men hadde enda Achilles hælen, og VW Turbo Wonder har sin andel av problemer. Mesteparten av dette denne bilens feil ligge i chassiset, og er ganske lett (om ikke billig) adressert. Motor Sjekk Lett

En vedvarende problem på nyere biler er et mysterium feiltenning, spesielt ved oppstart. Men vanligvis ikke alvorlig nok til å legge merke til i kjøring, er dette tilfeldig motor feiltenning nok til å rokke ved datamaskinen og utløse en "check engine" lys. Dette problemet er endemisk nok til Jetta Turbo at man skulle tro det ville være diagnostisert av 2009, men årsaken er fortsatt et mysterium. VW sier at (mer enn sannsynlig) det er på grunn av en over-sensitive knock sensor, i så fall er det ingen faktiske feiltenning. Noen Jettas er kjent for å stoppe tilfeldig. Den generelle konsensus er en defekt Mass Air Sensor, men dårlige spoler har blitt oppdaget fra tid til annen.
Manifold Controller

En av de få faktiske feil oppleves av Jetta eiere er i innsugningsmanifolden løperen kontroll. Den IMRC er en stepper-motor og datamaskinen som kobles til en rekke ventiler på en felles aksel. Disse ventilene er satt til å åpne når bilen når en viss RPM, og la motoren puster inn gjennom kortere inntak løpere for større top-end makt. Den IMRC har vært kjent for å gå dårlig på Jettas, og kan være dyrt å fikse, men frykt ikke: kobler den helt og ledninger åpne ventilene med et stykke av ledningen vil løse problemet, men dette kan føre til en svak tap av lav -end dreiemoment.
Premature Brake Wear

En av de hyppigst rapporterte problemer med Turbo Jettas en dag kan være et spørsmål om tilbakekalling. VW kaster vilje til Jetta er bremseskiver tynne for å spare vekt, noe som er flott for ytelse, men dårlig for lang levetid. Bremseskiver kan rutinemessig se firesifrede temperaturer, og de tynne VW enheter er ganske enkelt ikke er i stand til å absorbere og spredendedesign det før fordreining inntreffer. VW rotorer vanligvis vare ikke mer enn 50.000 miles, og det er etter maskinering dem tilbake til toleranse to ganger.
Brake Solution
p Det er få tilfeller der ettermarkedet må kalles i bare å ta en teknisk feil på en del av en produsent, men dette er en slik anledning. Når det gjelder tid til å erstatte rotorer, bør du vurdere å oppgradere til tykkere ettermarkedet slotted rotors å bedre spre varme. Brembo og Rotora er populære valg, og på $ 106, EDC slotted rotors er faktisk litt billigere enn lager erstatninger.
Hanskerommet Troubles

1999-2002 Volkswagen Jettas er godt kjent for å ha feil plast hanske-box stopperne. For de tilbøyelig til å se, er det ikke vanskelig å få øye på en ellers uberørt 2001 Jetta med sin hanskerommet dør gapende åpent. Dessverre kan dette være en vanskelig og kostbar løsning, siden det krever demontering ganske mye av dashbordet. Vurdere å bruke noen tosidig tape for å stenge døren, og begynne å bruke dørlommer for oppbevaring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64364.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer