Banging støy i Oil Pan

Hvis du tenker på din motorblokk som en stor jern bjelle, så du ville gjøre best å ikke spørre for hvem bell tolls - det Sannelig ringer for deg. Banging støy i oilpan svært sjelden betegne noe godt, faktisk, de vanligvis indikerer at noe tungt er å treffe noe annet i den nederste halvdelen av motoren din. Lavt oljetrykk

Oil er en integrert del av motoren din, og det er noe som ble tatt hensyn til når kraftverket forlot fabrikken. Oljen virker som en pute mellom lagrene, både å redusere friksjonen mellom delene ved å holde dem ute av kontakt med hverandre og absorberer mindre støt i sammenstillingen. Lav olje-trykk, eller olje som er for tynt - som et resultat av uriktig valg smøremiddel eller overskuddsvarme - vil mislykkes i å danne den nødvendige pute, åpne opp bærende klaringer mellom delene. I dette tilfellet feilen kan forsvares hvis du fange det raskt nok, men det indikerer ofte et større problem.
Overflødig Wear

Lagrene har en begrenset levetid og vil få tynnere over tid. Faktorer som lavt oljetrykk, høy belastning, tynn olje, høye temperaturer og forurensninger i oljen vil akselerere peiling slitasje og åpne opp klaringer mellom lageret og veivaksel eller stang tidsskrifter. Større klaringer gjøre plass til større partikler rusk, noe som ytterligere akselererer slitasje på veivakselen tidsskrifter. Selv lagerspillet ikke vil typisk føre banging på egen hånd, det gjør dem mer utsatt for å banke under oljing systemproblemer beskrevet tidligere.
Spun Peiling
< p> Dine viktigste og stang lagrene kommer i to halvdeler. Når lagrene slites til det punktet at lagerspillet er større enn lagrene tykkelse, er en spunnet bærer det vanlige resultat. En bærende sies å ha spunnet hvis den ene halvdelen av lageret spinner rundt tidsskriftet og losjer i klaringen mellom den andre peiling halv og tidsskriftet. Så på det punktet, har du to peiling-halvdeler på den ene siden av tidsskriftet, og ingenting på den andre. Banging og banket følger, og veivaksel skaden er nesten uunngåelig.
Oljepumpe Bind
p Dette kan skje med olje pumper med mye miles på dem, men det er mer sannsynlig å oppstå når det har vært noen form for fysisk skade på olje, oljepumpe pickup av pumpe drivakselen. Denne form for skade er ikke så uvanlig som du kanskje tror, ​​vanligvis som følge av en utilsiktet smellkyss til bunnpannen på en fortauskant eller jettegryte. Hvis du hører banket og se en stor bulk i oilpan, være forberedt på pumpe erstatning på et minimum.
Veivaksel Treffer Noe

Mange motorer har "windage skuffer , "eller biter av metall som henger ned mellom veivaksel motvekter og oljen i bunnen av kjelen. Den windage skuffen formål er å holde sveiv motvekter fra churning opp olje i bunnen av kjelen, en feil som ville ende opp - i det minste - å koste deg noen hestekrefter. Men windage skuffen bolter kan løsne, og skuffene kan bli forskyves eller bulkete om det har vært skader på bunnpannen, eller selv om det ikke har. Det samme gjelder for oilpan pickup rør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68665.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer