Saturn Ion Servostyring Problemer

I 2003 ga Saturn, en bil produksjonsbedrift drives av General Motors, en fire-dørs sedan kalles Ion. Finnes også i en to-dørs coupé-modellen ble Ion markedsført som en rimelig bil som var trygt å kjøre, med håp om å tiltrekke seg yngre sjåfører. Dessverre er det mange sikkerhetsspørsmål oppstod raskt med Ion, inkludert problemer med styringen. Steering Wheel Key Slipp

Ifølge klager funnet på consumeraffairs.com, opplevde mange Saturn Ion eiere problemer med rattet kolonne og tenning. Klager har blitt gjort om nøkkelen stikker i tenningen, hindrer bilen i å skru av. Når du forsøker å ta ut nøkkelen, vil nøkkelen ikke rikke. Når den er fast i tenningen, vil tenningen ikke slås å stenge bilen av, og det vil ikke slippe nøkkelen. Dette kan låse rattstammen i noen tilfeller.
Servostyring

Klager logget på consumeraffairs.com og All World Auto klage delen sier at IONs servostyring går ut under tilfeldig. Når servostyring svikter, gjør det dreie rattet i bilen ekstremt vanskelig. En masse muskler er nødvendig for å slå et ratt uten servostyring, noe som er usikre hvis du ikke er vant til å kjøre uten.
Transmission

Mens drift sitt Ion, har noen eiere klaget over at deres sendinger sviktende. Når dette skjer, de klager rapporterer at driverne ikke kan skifte gir, og i noen tilfeller ikke kan få bilen til å gå mer enn 30 til 35 mph. Mens manøvrere bilen i denne tilstanden, tannhjul male sammen og styringen blir vanskelig. Rapporter om dette problemet har blitt gjort til forbrukersaker.
Cruise Control

Rapportert på både consumeraffairs.com og allworldauto.com, har noen Saturn Ion eierne klaget over at cruise-control-funksjonen går inn og ut mens du kjører. Når dette skjer, rapporter hevder at bilen rykk som cruise control svikter, noe som er farlig under kjøring i høye hastigheter, fordi det hemmer din evne til å styre trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65543.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer