Hyundai Transmission Slippage Symptomer

Hyundai, en ledende asiatisk produsent av biler og SUVer, har vært å utvide sin markedsandel i det amerikanske markedet. Selv om Hyundai tilbyr et 10-års garanti, har mange brukere opplevde problemer med overføringen system. Særlig kan overføringen være tilbøyelige til å gli på enkelte Hyundai modeller. Det finnes flere vanlige symptomer assosiert med en sklei girkasse som forbrukere må være klar over. Transmission Shifting på sin egen

Ett av tegnene på en sklei overføring på en Hyundai er når girskifte på egen hånd til et lavere gir enn det engasjert. Spesielt har eierne av Hyundai Accent rapportert dette symptomet som et problem. Andre sjåfører har klaget over at mens du kjører i et sett gir, vil det skifte til det laveste giret på egen hånd mens kjøretøyet er i bevegelse. Videre er det blitt rapportert at etter skifte til et lavere gir, er sjåføren ikke klarer å skifte til et annet gear. Ved slike anledninger har drivere midlertidig løst problemet ved å slå av motoren deretter starte den. Men når bilen starter på nytt og kjører, problemet vanligvis oppstår på nytt.
Jerking

Et annet symptom på en sklei overføring i en Hyundai er krampetrekninger mens du kjører. Igjen, dette har ofte blitt rapportert i Hyundai Accent. Dette kan skje selv når de tannhjul ikke er i bruk. Dette krampetrekninger vanligvis fortsetter til bilen når en lavere RPM noe som medførte at krampetrekninger minsker, men ikke fullt avta. I enkelte tilfeller har dette skjedd etter at besværlig overføring ble endret og den nye overføring satt på plass. Rykking forhindrer vanligvis at bilen akselererer og kjører fortere enn 20 MPH.

Kapping Mens i Overdrive

Kapping er et annet tegn på at overføringen kan være forsinket . Når dette skjer, fører det til at kjøretøyet skal fremskynde og tregere uten innsats fra sjåføren. Ved slike anledninger, skyter RPM som regel opp uberegnelig. I noen tilfeller har dette problemet dukket bare to år etter kjøpet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64717.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer