Slik feilsøker en motor Lys på en 2004 Chrysler Town and Country

A 2004 Chrysler Town and Country tjeneste motor lys er en bekymring indikator, så du bør alltid ta det på alvor. Den dekker en rekke områder withing the Town and Country motor, chassis og kropp, så spratt panseret og feilsøking av prøving og feiling ville være tidkrevende. Det er en enklere måte. The Chrysler On-Board Diagnostic systemet kan fortelle deg nøyaktig hva problemet er. Siden byen og landet ble produsert etter 1996, bruker den OBD-II koding, og du må bruke en diagnostisk skanner å trekke feilkoder. Du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en OBD-II scanner hvis du ikke allerede har en. Noen auto deler butikker og garasjer kan låne deg deres, men mange gjør det ikke og lade diagnostiske avgifter. Eie en skanner vil spare deg for penger i løpet av kjøringen din livet. Du kan finne en skanner på begge deler forhandlere og generelle varehus som har en automotive-delen. Jo mer du er villig til å betale, jo mer funksjonalitet skanneren vil tilby.
2

Sørg for at det elektriske anlegget er slått av og finne data link utløp for byen og landet. Det er en 16 pin reseptor port og det er avdekket, under dashbordet, og over på parkeringsbremsen.
3

Koble OBD-II scanner til data link uttaket. De neste par trinn vil avvike noe fra merke og type skanner du har kjøpt. Prosessen er nesten den samme i ånden, men ulike skannere har forskjellige knapper orientering, sammen med forskjeller i hvorvidt det kan slå seg på eller om motoren må sveives. Rådfør deg med bruksanvisningen for din nøyaktige prosessen.
4

Start motoren eller det elektriske systemet. Hvis skanneren ikke automatisk aktivere, og slå den på.
5

Les koden som vises på skanneren. Det vil være et alfanumerisk sekvens. Du vil ha muligheten til å se på enten feilkoder eller avventende koder. Feilkoder utløse tjenesten lys, ventende kodene ikke
6

Rådfør deg med OBD-II-skannere for koding definisjoner.. Du håndboken vil sannsynligvis ha problemet beskrivelser for koder som alle OBD-II kompatible biler bruker. Veiledningen kan ikke ha Chrysler supplerende seg. Du brukerveiledningen vil sannsynligvis ikke ha disse kodene heller. Du kan enten kjøpe en Haynes eller Chilton repair manual for byen og landet, eller du kan slå opp Chrysler koder gratis på nettet (se Ressurser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66198.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer