Slik kontrollerer Fuel Pressure i en 2006 Nissan Titan

I 2004 årsmodell, tok Nissan spranget inn i konkurransedyktig, men likevel lønnsomt full størrelse pickup markedet. Sin inntreden var den 5,6-liters-drevet Titan, og med et navn som det ble Nissan sikkert kalle sitt skudd. 2006 Titan kom utstyrt med den samme 305-hestekrefter, 5,6-liters V-8 motor som sin debut modell hadde, og denne motoren, akkurat som alle interne forbrenningsmotorer, krever en bestemt mengde drivstoff press for å fungere korrekt. Lavt drivstoff press kan føre til ujevn tomgang, feiltenning, redusert kraft eller kan føre til at bilen ikke til å kjøre i det hele tatt. Kontroll drivstofftrykket krever en spesiell måler og et drivstoff linje kobler verktøy som du kan være i stand til å leie fra en nærliggende auto deler butikken. Du trenger
Ratchet
Socket satt
5/16-inch drivstoffslangen koble verktøyet
Fuel press kit nr J-44321 eller tilsvarende
Flat skrutrekker
Clean , lofri klut
Ny motorolje
tommers-kilos momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Teste Fuel Pressure
en

Fjern de to boltene på fronten av motordekselet ved hjelp av en skralle-og-sokkel, og løft av motordekslet fra toppen av motoren. Plasser dekselet på et trygt sted for å unngå skade.
2

Finn den intelligente kraftdistribusjon modul, som er den rektangulære boksen ligger på passasjersiden av Titan brannmur.

3

Åpne IPDM og finne bensinpumpen sikring, som er den sjuende sikringen fra passasjerens side, i den øverste raden av sikringer. Trekk denne sikringen med en liten wiggling bevegelse for å fjerne det. Sett sikringen på et sikkert sted for fremtidig re-installasjon.
4

Start Titan motoren og la den gå på tomgang til motoren stanser. Sveiv motoren ytterligere to ganger for fem sekunder hver gang for å lindre eventuelle gjenværende drivstoff press. Vri tenningen til "Off" posisjon.
5

Finn hvor drivstofftilførselen linjen kobles til Titan drivstoff rail innløp røret på førersiden av motoren og finn sylinderformet plastdeksel . Dra dekselet oppover for å avdekke koblingspunktet mellom tilbud linje og drivstoff rail.
6

Guide en 5/16-inch drivstoff linjen kobler verktøyet til innløpet på drivstoff rail, med sylinderen ende overfor foreningen punkt mellom tilførselsledningen og drivstoff rail. Pakk koblingspunktet mellom slangene med en ren, lofri butikk klut for å fange eventuelle gjenværende bensin. Dra oppover på disconnect verktøyet og hold denne oppadgående kraft mens du trekker tilførselsledningen oppover for å koble den fra drivstoff rail innløpet. Forlate frakobling verktøy inne i slutten av drivstofftilførselen slangen.
7

Koble rask koble adapteren nr J-44 321, som er en del av drivstoff press kit nr J-44 321, til drivstoff trykkmåler. Veilede adapteren gjennom hullet i frakoplingsboksen verktøyet, og trykk deretter på verktøyet oppover og hold den. Trykk adapteren inn i drivstofftilførselen slangen så langt som det går, slipp deretter koble verktøyet for å låse den på plass. Slepebåt lett på adapteren for å sjekke at det er en god forbindelse.
8

Koble gummislange følger med press kit til innløpet på drivstoff rail. Stram slangeklemme med en flat skrutrekker.
9

Installer drivstoffpumpe sikringen inn i IPDM og vri tenningen til "Run"-posisjon i 10 sekunder, og slå av tenningen for to sekunder. Vri tenningen til "Run" posisjon igjen og se etter eventuelle lekkasjer fra måleren.
10

Start motoren og la den gå på tomgang i ca 15 minutter, sjekke tilkoblingene for drivstofflekkasje hver tredje minutt. På tomgang, forblir riktig drivstoff press stabil på ca 51 psi. Hvis trykket er drastisk lav - mer at 5 psi under ønsket trykk. - Det er et problem i drivstoffsystemet, som for eksempel en mislykket drivstoffpumpe, tette drivstoffslanger eller tett dieselfilter
Fjerne Pressure Gauge
11

avlaste drivstofftrykket følge trinn 3 og 4 i avsnitt 1.
12

Pakk koblingspunktet mellom adapteren og drivstofftilførselen slange med en ren , lofri klut for å fange eventuelle gjenværende bensin. Slipp quick-release adapter fra drivstofftilførselen slangen med frakobling verktøyet. Løsne slangeklemme på slangen koblet til drivstoff rail med en flat skrutrekker. Fjern drivstoff trykkmåler og rask koble verktøyet.
13

Rengjør slutten av begge drivstoff rør, den ene på drivstoff rail og drivstofftilførselen tube, med en ren, lofri klut.
14

Påfør et tynt lag med ny motorolje til tuppen av drivstoff rail røret for å unngå skade på O-ringen i drivstofftilførselen tube. Veilede drivstofftilførselen tube over fuel rail røret. Trykk på drivstofftilførselen tube nedover til du hører kontakten klikker på plass.
15

Kontroller tilkoblingen ved å bekrefte at du ikke kan se den hvite linjen malt på drivstoff rail inntaksrøret og at den andre flensen på røret er direkte under kontakt - det er ingen tube som viser før flensen. Dra oppover på drivstofftilførselen tube med om lag 11 pounds av makt for å bekrefte det gjort en god forbindelse. Hvis drivstofftilførselen slangen kommer av, gjenta prosessen fra trinn 3 til 5.
16

Sett motordekselet på toppen av motoren og stram sine festeboltene til 49 tommers-pounds, ved hjelp av en tommers-kilos momentnøkkel og socket.
17

Installer drivstoffpumpe sikringen tilbake i IPDM og lukk IPDM lokk. Slå lastebilens tenningen til "Run"-posisjon i 10 sekunder, deretter til "Off" posisjon i tre sekunder. Slå tenningen tilbake til "Run"-posisjon og kontroller koblingspunktet mellom drivstoff rail inntaksrøret og drivstofftilførselen slangen for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68678.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer