Hvordan Les Diagnostics på en 2007 Tundra

Rutinemessig diagnostikk kan utføres på 2007 Toyota Tundra uten å måtte ta bilen til en mekaniker. Det finnes en rekke forskjellige code skannere tilgjengelig, men kanskje den mest brukte er enten en On-Board Diagnostics verktøy eller en ABS bremser kode leser. Uansett hvilken type diagnostisk system du prøver å få tilgang, må du bruke data link-kontakten plassert under Tundra er rattet på venstre side. Du trenger
Diagnostic kode skanner
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førersiden dør av dine 2007 Tundra, klatre inn og satte nøkkelen i tenningen, men ikke snu den.
2

Hook opp en diagnostisk skanner inn data link kontakten under dashbordet.
3

Vri nøkkelen i Tundra tenningen til "Tilbehør"-posisjon slik at det elektriske systemet kommer på. Skanneren skal slå seg på når systemene kobler til. Hvis den diagnostiske skanneren ikke har en "Auto On", finn "Power"-knappen på skanneren og trykker på den.
4

Les koden når den vises på skanneren skjerm. Skanneren tar bare et sekund eller to å hente de diagnostiske feilkoder lagret i bilen datasystem.
5

Consult brukerhåndboken for skanneren for å finne ut hva koden betyr. Hvis du bruker en OBD-II scanner, vil manuell ikke har Toyotas flere unike feilkoder, det vil bare ha de generiske koder som alle OBD-II kompatible biler bruker. Referere til en bil-spesifikk service manual eller en elektronisk ressurs hvis nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66041.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer