1992-1995 Civic Sikringsskap Forklaring

The 1992-1995 Honda Civic kom med to sikringen blokker. Det er en hovedsikring blokk under panseret, og det er en sekundær sikringsboksen under førersiden dashbordet. Begge dekker har trykt diagram er med grunnleggende forkortelse for hver sikring, men det er ganske lett å bli forvirret hvis boksen lokket eller klistremerke har kommet opp mangler. Heldigvis begge sikringsskap er ganske organisert og finne den sikringen kan ikke kreve at man trekker hver eneste sikring for visuell inspeksjon eller kontroll hver sikring for kontinuitet. Som alltid når du arbeider på biler elektriske systemet alltid koble fra batteriet og deaktivere kollisjonsputen systemet først for å unngå mulige skader. Hovedsikring Box

hovedsikring boksen som er under panseret på passasjersiden av bilen, rett ved siden av batteriet. Hvis dekselet mangler, er det en god idé å skaffe seg et nytt trekk fra forhandleren eller en bilopphugging, i det minste bør det være dekket for å hindre vann fra å komme inn i boksen og skape elektrisk kortslutning. På den aller forlatt av boksen har du to fusible lenke sikringer som kobler ut batteriet og dynamoen til det elektriske systemet, noe det systemet blir overbelastet vil de blåse; hindre noen makt til kjøretøyet. De riktige fleste sikringer fra topp til bunn er kompressoren fan motor og klimaanlegg clutch, bakvinduet defogger, radiator fan relé, back up, og ECU. De fem fusible lenker i sentrum av boksen fra venstre til høyre er kombinasjonen lysbryter, tenning, ikke brukt, viftemotor og tilleggsutstyr. Sikringene i denne boksen er det ikke like sannsynlig å blåse med mindre det var en kortslutning et sted i hovedkraftsystemet.
Under Dash Box

De under dash boksen inneholder sikringene for hver enkelt krets gjennom hele bilen. Det finnes to rader med sikringer, den nederste raden er merket 1 til 11 og den øverste raden av sikringer er nummerert 12 til 25 år. Den nederste rad fra venstre til høyre er soltak, tomme, innvendig lys, rett bakrute, rett foran vinduet, venstre bakrute, hovedsoverom vindusbryter /venstre foran vinduet motor, høyre frontlys, venstre frontlys, tom, motor og dynamo kontroll. Den øverste raden fra venstre til høyre er makt speil og abs system, vaskemaskin motorer, klokke og tilbake opp lysene, dagtid run lamper (Canada), kjørelys kontrollenheten (Canada), Innsprøytning kontrollenhet, Dash lys og eksterne lys, Høyre frontlys (lav), venstre frontlykt (lav), bensininnsprøytning og dynamo, airbag styreenhet. Husk noen komponenter har flere sikringer for de forskjellige elektriske kretser i dette systemet
Hoved Box strømstyrken vurdering

Kondensatorvifte:. 15, bak defogger: 30, radiator fan: 15, backup: 7.5 og ECU: 15. Smeltesikringsskruene koblinger er vurdert som følger: Tenningslåsen: 50, Bad med lys: 40, Batteri: 80, horn og lys: 20 og Hazard: 10. Hvis noen av disse sikringene eller koblinger skal byttes ut, må de erstattes med nøyaktig samme stil og strømstyrken eller du risikerer å forårsake skade på den aktuelle kretsen. Forsøk på å omgå en sikring krets kan føre til elektriske branner i tilfelle av en kort.
Under Dash strømstyrken vurdering

strømstyrken vurdering for den nederste raden av sikringer fra venstre til høyre er: 30, ikke benyttet, 7.5, 20, 20, 20, 20, 20, 10, 10, og 15 ikke benyttes. Den øverste raden fra venstre til høyre, er som følger: 7,5, 20, 10, 7.5, 20, 10, 7.5, 10, 7.5, 10, ikke benyttet, 10, 10, 15, 15 og 10.. Fordelen til stilen på sikring brukes på civic er de to test-porter, en for hver spiss, på toppen av sikringen. Med et lykketreff meter eller annen digital multimeter kan du sjekke kontinuitet gjennom sikringen. Hvis sikringen viser kontinuitet enn sikringen er i drift og ikke blåst. Hvis det ikke er lesing mellom de to testporter sikringen er gått, og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68774.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer