Hva er årsakene til Olje på tennpluggene for en 1997 Chrysler Sebring?

Sebring kupeer og kabrioleter av 1997 modell år dele sine suspensjon plattformer og noen motor alternativer med Mitsubishis modeller av æra. Få rapporter om motorproblemer er registrert, uansett konfigurasjon. Problemfri drift tilbys av V6 møller, som ble utelukkende parret med automatiske girkasser. De fire-bangers hestekrefter rangeringer nærmet at av de større motorene, og de kunne bli inngått samarbeid med manuelle girkasser, noe som gir en mer livlig gemytt. En Sebring av denne årgangen som har blitt favorisert for daglig bruk, kan godt være i behov av noen samvittighetsfull vedlikehold. Enkelte systemer eller elementer, uten tilsyn, kan være å klandre når oljen forurenser tennpluggene i denne Chrysler. Plugger og Boots

finne olje på familiegården kan være grunn til å feire, men motorolje sett på utsatte overflater av tennplugger er aldri en velkommen syn. Lekker motor pakninger kan tillate villfaren olje å samle på den delen av tennplugg som stikker ut fra topplokket. Olje samlet på den keramiske skallet av tennpluggen kan utføre plug ledning spenning bort fra den tiltenkte målet, forårsaker en feiltenning. Skade på pluggen ledningen gummi støvel er også sannsynlig, og kan være like forstyrrende. Ventil dekke pakning er den mest sannsynlige årsaken til slik forurensning, men noen ekstern motor pakning kan være ansvarlig.
Huff og Puff

En motorveivhuset er florerer med røyk og tørrstoff igjen av smøring og forbrenningsprosesser. Sebring motorer inneholder disse miljøgiftene i et lukket ventilasjonssystem, og blander dem med luft og drivstoff som mater forbrenningskammeret. I normale doser er sotet utladning forbrukes med de andre brennbare produkter i sylinderen. Overskytende damp eller faste stoffer kan skitner til blandingen i forbrenningskammeret, hvor virksomheten ende av tennpluggen ligger. Tennpluggen kan være ute av stand til å tenne alle innskudd, og en fet eller ashen film kan dannes på elektrodene. Begrensninger i veivhuset ventilasjonsanlegg enheter eller filtre kan forårsake formasjonene, og symptomet kan forverres som tennpluggen blir mindre effektiv.
Hodepine

Enkelte pakninger får i oppdrag å tette passasjer som tillater kjølevæske og olje for å nå de topplokk. En toppakning kan mislykkes på ulike måter. En type mangel kan føre olje til å samle seg på en enkelt tennplugg, hvis oljepassasje tetning ved at sylinderen blir kompromittert. Tilstøtende tennplugger som viser oljeforekomster kan indikere en pakning avbrudd mellom disse sylindere. Denne typen toppakning svikt kan resultere i redusert kompresjon for begge sylindrene, og testing presset produsert av disse sylinderne kan hjelpe bekrefte denne spesielle sykdommen.
Job Hunting

Motoren ventilspindlene lysbildet gjennom en rørformet åpning i topplokket som ventilene opererer. Disse ventilførere er utstyrt med seler for å holde motorolje blir dratt gjennom guidene ved suging produsert av stempelet bevegelser. Både sel og guidene kan bli slitt, og la oljen inn i forbrenningskammeret. Denne typen motorslitasje er reparert i løpet av en "ventil jobb", og kan betraktes som normalt vedlikehold for motorer med ekstremt høy kjørelengde. Behovet for denne reparasjonen kan tilkjennegitt av ensartede mengder oljeforekomster på alle tennplugger, men symptom kan også indikere et behov for å erstatte stempelringer. Sistnevnte tjeneste er noen ganger referert til som en "ring jobb", og er normalt bare utføres under en komplett motor overhaling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68773.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer