Verktøy for Diagnostic Mechanics

Diagnostiske mekanikere bruker ulike verktøy for å bestemme kilden til en maskin feil. Bare rive fra hverandre en motor, pumpe eller generator leter etter problemer er ikke den mest effektive reparasjonsprosessen. Lytting, måling, observere og teste hjelper finne problemet og deretter dikterer det beste løpet av handlingen. Lyd diagnostikk avslører at det som ser ut som et stort problem, kan lett festes erstatte en liten del. I andre situasjoner, hva er tilsynelatende en liten bekymring er et symptom på et mye større problem som krever større ombygging. Måleverktøy

Diagnostic mekanikk måle ulike arbeider deler og hvordan de utfører i henhold til produsentens spesifikasjoner. Mikrometer, kalipere og skalaer måle nøyaktige bredder og tykkelser. Hvis en av delene er slitt, vil det være tynnere eller gå ned i vekt som materiale er tapt for friksjon eller annen mekanisk prosess.

Mechanics også måle innhold i slike prosesser som motorens eksos, drivstoff, kjølevæske og smøring flyt og kraft utgang. Sensing verktøy og måleinstrumenter knyttet til forskjellige test beslag tillate avsløre tilgang til systemet og elektroniske eller analoge målere hvor godt de ulike prosessene utføre.
Computer Diagnostic Tools

Mange maskiner slik som bil og fly motorer, hydrauliske systemer, pumper og generatorer omfatte installerte datamaskiner som måler og styrer ulike mekaniske systemer. Disse diagnostiske prosesser innebærer tilgang til datamaskin eller kretskortet gjennom en port og laste opp og tolke dataene.

Datamaskiner overføre denne informasjonen både i sanntid og også som en innspilt data gjennom feil og system logger. Med denne informasjonen, bestemmer mekaniker hvordan maskinen fungerer nå og hvordan det drives under ulike forhold i fortiden. Ved hjelp av disse datamaskinene for diagnose innebærer å ha den nødvendige programvaren for å få tilgang og tolke dataene. Denne typen diagnose innebærer mottak nødvendig maskinvare og programvare fra produsenten.

Tradisjonelle diagnoseverktøy

Mechanics fortsatt bruke det som kan anses gammeldags verktøy for mekaniske diagnostikk. En lege stetoskop kan høre det indre av en motor mens den idles. Strobelys indikerer om roterende aksler, tannhjul og andre deler er på de riktige omdreininger per minutt ved å vise taktmerkene. En rotasjon med hver strobe blink og den delen vises ubevegelig. Hvis Strobelyset og en del ikke er synkronisert, vises delen å bevege seg. Et voltmeter diagnoser elektrisk strøm.

Menneskelige sanser er også viktige diagnostiske verktøy. En erfaren mekaniker kan føle vibrasjoner, høre uventede lyder og se om forskjellige bevegelige deler fungerer som de skal. Med mange mekaniske diagnostiske prosedyrer, er det beste diagnostiske verktøy som kjører på maskinen og se, føle og lytte. Denne enkle prosessen kan avsløre en rekke problemer til en mekaniker opplært til å tolke informasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65280.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer