Suzuki Forenza Frontlyktene vil ikke fungere

Hvis frontlyktene på din Suzuki Forenza ikke virker, kan en av fire viktige komponenter i frontlys system har feilet: frontlys pærer, ledningsnettet bringe strøm til lyspærer, den sikringer som beskytter det elektriske anlegget mot overspenning eller frontlys bryter som tillater føreren å slå på eller av de lave og høye hovedlys. Noen av disse komponentene kan være årsaken til svikten av frontlykter å slå på. Heldigvis er den diagnostiske prosedyren enkel og grei. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Bytt frontlys pære på Suzuki Forenza i frontlys forsamlingen som ikke slås på. Slå av forenza og støtte åpne panseret. Koble ledningsnettet bakfra, vri været lokket av, ta ut lyspæren og erstatte med nye. Sett på lokket og ledningsnettet og slå forenza igjen for å sjekke at frontlys pære fungerer. Fortsett til neste trinn hvis det ikke gjør det.
2

Sjekk at sikringene for venstre og høyre hovedlys ikke er blåst ut. Snu bilen, åpner forenza panseret, og finn svart, plast boksen på høyre side i motorrommet som huser sikringene. Kontroller sikringene for både lave og høye bjelker. Hvis noen er blåst ut, erstatte dem og slå frontlysene på å bekrefte at det var problemet.
3

Koble den positive ledningen fra voltmeter til den positive terminalen på batteriet. Koble den negative ledningen fra voltmeter til strømledningen på ledningsnettet som fører strøm til frontlys som ikke er slått på. Kontroller at strøm kommer gjennom ledningsnettet. Sett på selen hvis voltmeter oppdager ingen makt. Hvis den gjør det, går du videre til neste trinn.
4

Sjekk frontlys bryteren hvis ingen av frontlysene er å snu på. Koble den negative batterikabelen i motorrommet. Fjern rattstammen bezel og koble ledningene blokk fra baksiden av frontlys bryteren. Inspisere at ledningene til ledningsnettet er rene. Hvis ja, må du bytte frontlys bryteren ved å fjerne tre skruer å montere den på rattet og installere den nye delen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65908.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer