Hvordan kan jeg sjekke en 350 5.7L Fuel Pump Relay?

The bensinpumpe relé på en Chevy 5.7L V-8 er noe mer enn en fjernkontroll bryteren. Bryteren er delt inn i to deler, som hver har to innlegg for totalt fire innlegg. Den første delen får strøm direkte fra batteriet til ett innlegg og andre innlegg er kraften til drivstoffpumpen. Denne delen har en åpen krets til aktivert, som lukker releet og lar makt til å reise til drivstoffpumpen. Den andre delen har ett innlegg kommer til god jord. Den andre stillingen er koplet til datamaskinen. Datamaskinen sender strøm til releet aktiverer den og som tillater strøm å flyte. Du trenger
Voltmeter
2 startkabler ledninger med krokodilleklemmer
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og ta av lokket på toppen av sikringen og relé boksen på førersiden fenderwell. Se på undersiden av hetten og du vil se en illustrasjon knyttet til plassering av alle sikringer og releer. Finn bensinpumpen stafett. Trekk relé ut.
2

Test de kvinnelige terminaler i stafetten boksen med voltmeter. Koble den svarte voltmeter fører til god jord på motorblokken. Med den røde proben de fire terminalene på jakt etter en som har makt (batterispenning). Ta opp denne terminalen i minnet.
3

Sett voltmeter på ohm skala. Ikke flytt den sorte ledningen fra sin første posisjon. Med den røde ledningen, sondere de resterende tre terminaler, men ikke under noen omstendigheter ta på terminalen funnet å ha makt. Det vil blåse sikringen i voltmeter. Gjøre oppmerksom på terminalen som viser kontinuitet. Ohmmeter vil vise en 0 til å begynne med. Når kontinuitet er funnet (en jevn vei til bakken), vil måleren vise hvor mange ohm (motstand) det sanser til jord. Hvis måleren ikke viser noe annet enn 0 du har ingen bakken. For å illustrere, berører den røde kabelen til den sorte ledningen. Legg merke til at 0 forsvinner og et ohm lesing vises. Dette betyr at spenningen er på vei fra rød til jord. Hvis du tar den røde ledningen av den sorte ledningen, vil man gå 0 igjen, noe som betyr at du nå har en åpen krets --- det samme som en ødelagt ledning. Terminalen som du har funnet som viser kontinuitet er stafetten bakken.
4

Sjekk for spenning fra datamaskinen til stafetten. Datamaskinen, av sikkerhetsmessige grunner, vil kun aktivere releet i to sekunder og deretter slå av spenning. Hvis det ikke ser motoren starter, slår den av bensinpumpen slik at motoren ikke flom. Samtidig, hvis bilen er i en ulykke, det hindrer pumpen fra kontinuerlig kjører og fyre opp et bål.
5

Sjekk de resterende to terminaler for strøm når nøkkelen vris om. Denne terminalen anvendes for å aktivere releet. En medhjelper vil være nødvendig fordi voltmeter vil bare vise spenningen i to sekunder. Snu voltmeter fra ohm tilbake til volt og probe en av de to gjenværende terminalene og se på voltmeter mens en hjelper blir nøkkelen til på-posisjon. Hvis ingen spenning er observert, slår han har nøkkelen av og undersøke den andre terminalen på samme måte. Hvis det ikke er noen spenning, er det en datamaskin eller ledningsproblem. Hvis det er spenning, fortsett å sjekke releet selv.
6

Koble voltmeter. Hold stafetten enn sin plassering i stafetten boksen. Huske hvilken terminal hadde makt med nøkkelen av. Koble jumper wire til denne terminalen på stafetten.
7

Koble den andre jumper wire til motsatt terminalen på stafetten og til minuspolen på batteriet. Trykk på gjenværende jumper wire kort til plusspolen på batteriet. Hver gang denne tråden er rørt til plusspolen på batteriet, releet skal gi et hørbart klikk, som også kan merkes. Dette er releet aktiveringselementet. Hvis ingen klikk er til stede, er releet dårlig og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67642.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer