Starte Problemer Med Suzuki Vitara

Suzuki kompakte Vitara sport utility vehicle erstattet Suzuki Sidekick . Den er tilgjengelig som en fire - dørs stasjonsvogn med en firesylindret motor og som en to -dørs cabriolet med en kortere akselavstand . Det er flere grunner til at disse bilene ikke kan starte. Fuel Pressure Regulator Problemer

1999 gjennom 2001 Suzuki Vitara modeller ble tilbakekalt på grunn av et drivstoff trykkregulator defekt . Ved lave temperaturer kan det dannes fuktighet i drivstoff trykkregulator , noe som kan føre til drivstofflekkasje og problemer med å starte motoren.
ECU Problemer

Suzuki Vitara motor styreenhet , eller ECU , er fremstilt av Mitsubishi Electric. På grunn av produksjon og design feil , har ECU vært sviktende , noe som vil føre til at motoren ikke starter.

Tenning Problemer
p Hvis noen av gnist plugg ledninger er defekt eller har løsnet eller frakoblet , vil dette føre til at bilen ikke starter. Sjekk for å se at alle plugg ledninger er koblet på begge ender, og er fri for skader . Stram eventuelle løse forbindelser og erstatte ledningene hvis de synes å være defekt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67643.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer