Hvordan vet jeg om en Carb Jet er tilstoppet

Bilens forgasseren er utstyrt med flere dyser, avhengig av modell. Disse dysene bidra til å kontrollere flyten av drivstoff i ulike deler av forgasseren. Over tid, etterlater bensin spor av lakk og skitt som bygger opp rundt små passasjer og åpninger, begrense eller blokkere drivstoff og forårsaker motor ytelsesproblemer. Ved å betale oppmerksomhet til kjøretøy symptomer, kan du lære om en eller flere dyser er tette og har behov for service. Du trenger
Pair of slip joint tang, om nødvendig
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la den gå. Dersom motoren steiler noen sekunder etter avfyring opp motoren, kan det hende at forgasseren idle jet bli koblet opp med skitt eller lakk.
2

Brann opp motoren og kjør til en langsom trafikk eller bakvei, om nødvendig, for å teste bilen. Kjør nedover veien og begynner å akselerere til ca 30 mph. Legg merke til om bilen din ikke akselerere riktig. Vær også oppmerksom på om du kan føle motoren nesten døende, eller gjenværende i en viss hastighet uten å presse videre i noen sekunder før du svarer. I dette tilfellet, den inaktive og /eller economizer (hvis montert) jets er skitne og behov for rengjøring.
3

Kjør nedover veien og ta hensyn til motoren når du akselererer. Legg merke til om motoren nøler eller stanser. Du kan føle bilen krampetrekninger på grunn av en sylinder ikke klarer å skyte, eller du kanskje merke motoren backfiring gjennom forgasseren når du akselererer. I begge tilfeller kan det hende at forgasseren economizer jet (hvis montert) og /eller idle jet være delvis tilstoppet med drivstoff lakk, begrenser drivstofftilførselen.
4

Trekk av veien og stoppe motoren. Åpne panseret og ta av luftfilteret fra toppen av forgasseren ved hjelp av et par av slip joint tang. Betjene gassen manuelt som du ser gjennom luften horn boring. Du skal se en rett strøm av drivstoff sprøytes inni hullet eller luft horn. Hvis du merker en svak strøm, enten ekonomiseren og /eller idle jet delvis tett. Husk at dette kan også være en indikasjon på problemer med forgasseren akselerator pumpen.
5

fart på bilen til ca 45-50 mph. Hvis du merker at motoren ikke utvikler nok strøm når du når toppfart, kanskje den viktigste jet være tilstoppet, forårsaker en mager luft /drivstoffblandingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68132.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer